Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SYYSTAKIT ESILLE – MUN TOP 3 SUOSIKKITAKKIA LINKKEINEEN

16.09.2019 Ei kommentteja

Toivota tervetulleeksi villakangastakit ja muhkeat neuleet. Myös tämä aika vuodesta on kerrospukeutumista varten. Se on hauskaa ja monipuolista. Pue kukkaisen löysän kesämekon alle suoralahkeiset ja vajaamittaiset farkut ja heitä takki olalle. Business tyylissä takit ja leveälahkeiset suorat housut ovat tämän syksyn juttu.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Listaan tähän minun top 3 suosikkivillakangastakkia linkkeineen. Takit löytyvät myös omasta vaatekaapistani:

Nanson beige sekä musta takki. Takin malli on oversized. Takki on pehmeä ja laskeutuu kauniisti olkapäiden kohdalta. Helppo yhdistää kaikkeen. Takki ei helposti kerää nöyhtää. Ei siis tarvitse jatkuvasti säätää rullan kanssa.

Toinen ihana villakangastakki on tämä kuvissa näkyvä Stylein x Isabella Löwengrip New York for Ellos -takki. Tämäkin on oversized -malli, jossa on ”vyö” , jonka voi solmia halutessaan rennosti, jolloin vyötörä korostuu kauniisti, koska takki on muuten malliltaan löysä. Takin löydät täältä. Mustan lisäksi, takki löytyy ruskean ja beigen värisenä.

Kolmas suosikki on suomalaisen Hàlo brändin Kaamos takki, jonka löydät täältä. Värivaihtoehtoja löytyy tästäkin takista. Minulla on tämä tummansinisenä. Takki on alpakkaa ja villaa, joten sopii hyvin kylmiin säihin. Myös takin pituus tekee siitä super lämpimän.

 

xx Didem

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä