Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

OFFICIALLY SUMMER

06.06.2019 Ei kommentteja

Mainos alkaa
Mainos päättyy

KUVAT MONA

Eilinen hurahti Nellyn järjestämän kesäpäivän merkeissä, joka oli erittäin onnistunut. Sää suosi paremmin kuin olisi voinut toivoa ja ensimmäistä kertaa tänä vuonna tuntui kesältä täällä Suomessakin. Aamupäivästä suuntasimme lautalla kohti salaista määränpäätä, jossa ensimmäisenä odotti rentouttava jooga ulkoilmassa. Perehdyttiin chakroihin ja niiden merkityksiin kehossa. Tämän jälkeen alkoi kesäpäivästä ja helteestä nauttiminen upeissa puitteissa Villa Katayassa. Iltapäivällä vuorossa oli vegaaninen lounas ja super mielenkiintoinen luento oman sisäisen voiman löytämisestä. Keskusteltiin muun muassa itsetunnosta sekä rohkeista valinnoista. Kaikin puolin ihana päivä sekä täydellinen irtiotto arjesta hektisen viikon keskellä!

Tänään matkustettiin Lucan kanssa Berliiniin ensimmäiselle yhteiselle työmatkalle. Tulee olemaan niin kiva ja jännittävä loppuviikko täällä. Huomenna alkaa työt.

xx Didem

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä