Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SUITED UP

03.04.2019 Ei kommentteja

Pellavapuku & laukku / Stylein
Saappaat / Zara
Villakamgastakki / Nanso

 

Parin viikon takainen tyylini on näkynyt paljon omassa Instassani, mutta pääsee nyt vasta tänne blogiin. Stailasin yksinkertaisen pellavapuvun laittamalla lahkee saappaiden sisälle ja bleiskan alla mustan polon. Näyttää siltä kun olisin menossa tallille, mutta tätä tyyliä nähdään nyt jonkun verran maailmalla. Eli rohkeasti vaan saappaat lahkeiden päälle ja menoksi.

Rypistyminen on pellavalle hyvin tyypillinen ominaisuus ja osa ihmisistä välttelee pellavan käyttöä juuri sen takia. Kannattaa tutustua pellava vaatteen hoito-oppaaseen, koska rypistymistä voi ehkäistä oikealla huollolla ja säilytyksellä. Uusien materiaalien kohdalla tutustun aina niiden hoito-oppaisiin ja kaikkiin vinkkeihin, jotta vaatteella on pitkä elämä.

xx Didem

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä