Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

BESTSELLERIN PÄÄKONTTORILLA

08.02.2019 1 kommentti

KUVAT EMILIA SINKKONEN

 

Sain tällä viikolla kunnian vierailla Vero Modan kanssa upealla Bestsellerin pääkonttorilla Tanskassa ja tutustua tulevaan Naistenpäivän kampanjaan, joka toteutetaan jo toista vuotta yhdessä Flora Nilotica by Caio:n kanssa. Caio perustettiin vuonna 2015 kun kaksi naista, Semine Lykke Brorson ja Suzanna Haarbosch, tapasivat sattumalta Ugandassa. He halusivat lisätä Pohjois-Ugandan yrittäjänaisten näkyvyyttä sekä tuloja, jotka kasvattivat Shea-pähkinöitä luoden niistä Sheavoita ihonhoitoon. Naiset yhdistivät voimansa ja näin syntyi Flora Nilotica by Caio. 

Naistenpäivän kunniaksi Vero Moda julkaisee pienen malliston luomupuuvillasta valmistettuja t-paitoja sekä huppareita tukeakseen naisten saavutuksia ja vahvuutta. Vero Moda haluaa tukea Ugandalaisten naisten yrittäjyyttä sekä mahdollisuuksia menestykseen ja sitä kautta parempaan elämään. Vero Modan Naistenpäivän kampanjan t-paidoista sekä huppareista saatu tuotto menee kokonaan Flora Nilotica by Caio:lle. 

Vuonna 2018 samainen projekti toteutettiin ensimmäisen kerran, jolloin Vero Moda mahdollisti jopa 2000 Ugandalaiselle naiselle oman liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia erittäin menestyksekkäästi. Tänä vuonna pyritään vieläkin parempaan tulokseen. 

xx Didem
  1. Sanna

    Mitä mallia olivat storeissa esitellyt arketin farkut, ihan täydellinen istuvuus 👌

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä