Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

AAMULLA BERLIINIIN

10.10.2018 2 kommenttia

KUVAT SARA-ANNIKA AREMO
TAKKI / H&M
MOHAIR NEULE / STYLEIN
FARKUT / WEEKDAY
KENGÄT / MANGO

Huomenna taas mennään. Tällä kertaa Berliiniin 🙂 Sveitsissä asuessa, ajoimme aina välillä Suomeen, jolloin tuli pysähdyttyä pikaisesti Berliinissä. En kuitenkaan tunne kaupunkia oikeastaan ollenkaan. Lähden Berliiniin työmatkalle, ja tiukan aikataulun takia en luultavasti tälläkään kertaa ehdi tutustua kaupunkiin sen kummemmin, mutta odotan silti innolla kiehtovaa kaupunkia, jota niin moni on minulle kehunut. Asteita on luvattu 24.

Angelina lähtee mukaan, mikä on ihanaa. Ei tarvitse itse miettiä kuvaamista. Voi vaan keskittyä siihen olennaiseen, eli somettamiseen, poseeraamiseen ja vaatteiden vaihtoon (heitin ton puoli vitsinä, mutta näin se useimmiten menee näillä matkoilla) Varsinkin nyt, kun on uusi mielenkiintoinen kaupunki kyseessä, ja aikataulu on tiukka ja matskua pitäisi saada (haluaakin saada), niin kuvaajan olemassaolo reissulla helpottaa isosti. En ota omaa kameraa mukaan ollenkaan. Mahtuu enemmän vaatteita matkalaukkuun 😉 Berliinissä yövytään yksi yö.

Tämä viikko on mennyt taas niin vauhdilla. En tiedä mikä virus minuun iski silloin maanantaina, mutta kauheeta se oli. Korkea kuume (39,5) ja kova merenkäynti yöllä, kun oli muutenkin aivan tokkurassa ja tiloissa kuumeilun takia, ei helpottanut oloa kyllä yhtään. Tiistaina vointini oli jo normaali ja meillä oli ihana päivä Junibackenissa Lucan kanssa. Minulle riittää se, että Luca nautti täysin rinnoin tästä pienestä reissusta. Yllättävän hyvin saatin aika kulumaan laivallakin 🙂 Vieläkin keinuu päässä.

Hei olisiko jotain postaustoiveita? Laittakaa kommenttia tulemaan. Varsinkin kun on kiire ollut tässä jonkun verran, niin helpottaa, kun on valmiiksi aiheita, josta kirjoittaa. Ettei aina vaan näitä kuulumisia 😀 Vaikka tiedän, että tykkäätte myös paljon näistä perus höpinöistä.

XX DIDEM
  1. Ssanna

    Voisit vaikka kirjoittaa mitä mieltä olet turhien lentomatkojen, ylikulutuksen ja halpatuotettujen kertakäyttövaatteiden vaikutuksesta ilmastonmuutokseen. Miten olet itse ajatellut muuttaa kulutustottumuksiasi tai matkustuskäyttäytymistäsi ja mietitkö yhtään miten piittaamattoman kuvan tuo ”lennän päiväksi Berliiniin vaihtelemaan vaatteita”-tekstisi todella sinusta antaa.

  2. henna

    Mikä weekdayn farkkumalli on kyseessä? Ihanan näköiset!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä