Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

STOCKHOLM FASHION WEEK SO FAR

29.08.2018 16 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

Huomenta. Olen herännyt jo tunti sitten, mutta olen ottanut kaiken ilon irti hotellihuoneen mukavuuksista, kuten pimennysverhoista, joiden avulla nukuin niin hyvin. Ei tiedä onko aamu vai yö. Verhot edelleen kiinni 😀 Omistan kyll pimennysverhot, mutta niitä ei voi valitettavasti verrata näihin.

Hei minulla/meillä on mennyt Tukholmassa tosi hyvin. Saavuttin eilen aikaisin aamulla ja päivä on ollut todella hektinen. Asumme täällä Grand Hotelissa, joka on muutenkin minun suosikkihotellini Tukholmasta. Vaikka tykkään modernista skandityylistä, niin myös tällainen Kämp henkinen hotelli ja sisustus on makuuni. Suurin osa näytöksistä näytetään täällä, mikä helpottaa suuresti, kun ei tarvitse liikkua paikasta toiseen. Eilen oltiin katsomassa By Malina, Büsnel ja Filippa K. Tänään vuorossa on Ida Sjöstedt ja Soft Goat. Näytösten lisäksi on muutama tapaaminen ja toivottavasti ehditään käymään myös vähän shoppailemassa enne iltalentoa kotiin. Haluaisin ostaa sen Célinen kaulakorun D kirjaimella.

Mutta nyt avaan verhot, nousen ylös sängystä ja lähden aamupalalle. Meikistä ja hiuksista ei tarvitse täällä huolehtia itse, sillä nekin mukavuudet kuuluu meille. Hienosti on kyllä järjestetty. Sama homma oli silloin alkuvuodesta, kun kävin ensimmäistä kertaa täällä muotiviikoilla. Mukavaa päivää kaikille ja iloiset terveiset sinne 🙂

xx Didem

 

Kommentit

Kommentoi
 1. E

  Leopardikuosinen mekko on kiva mutta jos sen kanssa haluaa käyttää lenkkareita niin voisi olla jotkut yhteensopivamman väriset.

  • E

   Vaikka nuo samat kengät mutta kokonaan mustina.

 2. E

  Minusta asut on parhaimman näköisiä jos niissä on jokin logiikka taustalla eikä vaatteita, asusteita ja hiustyyliä ole vain sattumanvaraisesti yhdistetty toisiinsa. Jos asussa on näkyviä logoja niin niiden pitää mun mielestä olla samaa logoa. Kulta ja hopea ei yleensä sovi samaan asuun. Jos asussa on jokin erottuva väri niin muiden värien pitäisi sitten oikeastaan olla aika neutraaleja. Myös kaksi erottuvaa kuosia esim. ruutu ja leopardikuosi olisi vaikea saada toimimaan yhdessä samassa asussa. Ne tavallaan kilpailee keskenään ja se häiritsee.

  • E

   Sen takia aiemman postauksen asu ei oikein toimi. Korvisten kanssa olisi sopinut saman värinen vihreä laukku.

 3. Livia

  wow, ihania kuvia ja olet kyllä niiiin kaunis. Olet varmasti saanut paparazzit kimppuusi napsimaan kuvia, joita voimme mahdollisesti bongailla jostain. Sulla on niin upee tyyli, ihana tapa sekoittaa erilaisia juttuja ja saada ne toimimaan täydellisesti – paras & kaunein bloggari 🙂

  • By Didem

   Kiitos ihana Livia <3

 4. mini

  Mun mielestä taas pieni epätäydellisyys vaatteiden ja asusteiden yhdistämisessä tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisemman, inhoan liian mietittyjä yhdistelmiä. Chanelin tossut saa olla minkäväriset tahansa ja minkäväristen vaatteiden kanssa tahansa, ovat itsessään niin upeat.

 5. Saaga

  Kiva postaus! Samaistun pimennys verhojen ihanuuteen 😍

 6. Anniina

  Inspiroivia kuvia! Näytät todella tyylikkäältä. Mistä nuo ihanat kengät mustalla kärjellä on? Näkynyt jo monessa kuvassa 🙂
  Kiitos blogistasi ja varsinkin instagram tilistäsi. Usein aamuisin selailen sitä kun kaipaan inspiraatiota asuihin.

 7. Riitta

  Aivan upeita kuvia! Mistä tuo ihana musta takki kultaisilla napeilla on? Kiitos kivasta blogista, tykkään tosi paljon🙂

 8. Marika

  Aivan ihania asuyhdistelmiä! 😍 Olet mun tyyli-idoli! Mistä on tuo leopardikuosinen mekko?

  • By Didem

   Kiitos Marika rakas <3 Mekko on Samsøe&Samsøe 🙂

 9. Lyla

  Onko tuo Marimekon unikkokollari mallikappale vai Marimekolta only for you? ei näytä olevan myynnissä ollenkaan

  • By Didem

   Tämä ihana Unikko tulee myyntiin viikolla 40 🙂

 10. Seriffi

  Sori nyt vaan ”E”, mutta mikä ihmeen tyylipoliisi sinä olet? Ihan tosissasiko tulet tänne arvostelemaan Didemin asut ja vielä annat neuvoja, miten asu olisi SINUN MIELESTÄSI pitänyt toteuttaa? No, huvinsa kullakin…

 11. E

  Tämä on mun mielestä hyvä kuva tuosta unikkopaita-asusta: https://www.instagram.com/p/BnDR1ZlH9Qx/?hl=fi Noissa muissa kuvissa tuuli osuu aika paljon asuun jolloin vaatteet menevät liikaa vartaloa myöten. Kivempi myös ilman aurinkolaseja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä