Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

LIFE IN THE DREAMHOUSE

08.08.2018 6 kommenttia

 

Oltiin toissapäivänä siellä Barbie-näyttelyssä Kansallismuseossa Lucan, Sharonin sekä hänen serkkunsa ja kummityttönsä kanssa. Näyttelyssä oli esillä tosi kattavasti eri vuosiluvun Barbeja. Mieleen jäivät erityisesti muotisuunnittelijoiden vaateluomukset. Myös eri julkisuuden henkilöistä oli tehty Barbeja. Luca oli erityisen innoissaan tästä museokäynnistä, sillä hän on kova ”Life in the Dreamhouse” -fani. On niin huvittavaa, kun Luca imitoi välillä ohjelman hahmoja ja hän kuvittelee aina olevansa Ken. Kyseinen Barbie-lastenohjelman käsikirjoitus on aikamoista draamaa. Huomaa, että Luca on kasvanut temperamenttisten naisten ympäröimänä 😀

Luca tykkää lastenohjelmien lisäksi leikkiä kotona esimerkiksi kotia tai erilaisia roolileikkejä. Hän tykkää myös leikkiä kauppaa, ja puhelinmyyjä onkin usein suosiossa. Niin kuin olen aikaisemminkin tänne blogiini kirjoittanut, tykkää hän erityisen paljon erilaisista puhelinmalleista ja kertoo niistä myös mielellään muille. Luca on myös jonkin aikaa kuvannut erilaisia videoita, joissa hän matkii tubettajia. Hän ei ole näitä videoita missään julkaissut, mutta haluaisi ehdottomasti joku päivä perustaa oman Youtube-kanavan. Eikä tämä olekaan mikään ihme seurattuaan omaa elämääni ja työtäni blogin parissa. Eilen sattui todella hauska tilanne kadulla, kun annoin puhelimeni Sharonille ja Luca täydensi keskusteluumme, että on aika ottaa Instagram Storyyn video 😃

Koitan aina muistuttaa itseäni, että uusi sukupolvi on tuonut mukanaan uudenlaisia tapoja leikkiä ja ilmaista itseään. Leikit ovat muuttuneet omasta lapsuudestani ja se on vain hyväksyttävä. Luca haluaisi kovasti sisaruksia ja minua herkistää ajatus siitä miten hienoa olisi, jos Lucalla olisi aina oma leikkikaveri ja hyvä ystävä lähellä. Lapset voisivat siinä tapauksessa pitää toisilleen seuraa ja oppia toisiltaan. Mutta olen todella iloinen siitä, että Luca on luova ja keksii koko ajan erilaisia tapoja leikkiä. Meillä on myös paljon naapureita ja tarhakavereita, joiden kanssa voi viettää aikaa. Hän on viime aikoina innostunut pleikkarista ja ollaan myös tehty erilaisia retkiä niin kuin muutama päivä sitten Korkeasaareen. Hän pelaa Uno:a, piirtää ja askartelee mielellään, ja onkin hyvin tärkeää, että leikit voisivat olla mahdollisimman monipuolisia. Musical.ly-niminen ohjelma on myös tällä hetkellä se juttu. Lucalla on siellä oma tili ja hän lip syncaa erilaisia biisejä ja tekee niistä videoita. Uuteen eskariin tutustuminen on myös mennyt erittäin hyvin. Luca oli saanut sieltä jo uusia ystäviä.

Muistan omasta lapsuudestani sen, kun teimme siskoni kanssa aina omaa radio-ohjelmaa 😃 Oman puheen äänittäminen on aikuisena hieman jännittänyt, mutta olin eilen aika mielenkiintoisessa palaverissa. Olen nimittäin tähän asti aina kieltäytynyt kaikista podcast-tarjouksista, mutta olen nyt hieman miettinyt asiaa. Jos tällainen toteutuisi niin mitä te olisitte mieltä? Minkälaisista aiheista haluaisitte mahdollisesti kuulla?

xx Didem

Kommentit

Kommentoi
 1. Rk

  Ihan tavallisesta arjesta olisi kiva kuulla. Mistä löytyy motivaatio työhön, mitä teet kun tökkii, miten pääset eteenpäin? Olisi myös helpottavaa kuulla miten yh-arjen esteet ylitetään jne.
  Oikeata elämää vaatteiden sijaan siis, vaikka oletkin tyyli-lyyli:) 🙂

  Valoisaa ja energistä syksyä!

 2. .

  Muoti!!!!! Myös kauneus, äitiys jne kiinnostais podcasteissa 😊

 3. E

  Mun tyttö on innostunut kaikenlaisista tietokonepeleistä (esim. Minecraft, AnimalJam) ja minusta pelaaminen on ihan kiva harrastus lapselle. Monesti tuntuu että on äitinä paineita suhtautua tosi kriittisesti pelaamiseen ja laitteiden käyttöön. Tuntuu että on tosi ”kapinallinen” kun ajattelee että lapsen peli-innostus on ihan ok juttu.

 4. Elina

  Muoti, kauneus, teidän arki 🙂 kaikki!

 5. Julia

  De sku va helt super om du sku göra en podcast!! De sku va intressant att höra om live som en mamma, relationer, mode, o sen bara såndänt ”prat” där du o nån pratar om tex va som har hänt under veckan osv.

 6. Min

  Mua kiinnostaa kauneus jutut, oot todella nätti! 😌

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä