Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

YHDESSÄ JÄLLEEN

06.08.2018 6 kommenttia

Iso neule / Hálo (saatu)
Kengät, korvakorut ja laukku / Chanel
Aurinkolasit / Ray Ban

 

Meidän pikku naisvaltainen perheemme kokoontui eilen Kämpin terassille päivittelemään kesäloman jälkeisiä kuulumisia . Vietämme Martinan ja lasten kanssa tiiviisti (lähes päivittäin) aikaa, koska asumme vierekkäin. Ollaan todettu monta kertaa kuinka tärkeää meidän lapsille on se, että paras kaveri on samassa talossa ja nyt myös samassa eskarissa. Varsinkin sosiaaliselle Lucalle samanikäiset leikkikaverit on kaikki kaikessa ja kamujen merkitys vain kasvaa vuosi vuodelta.

Kesäloman jälkeen mennään aina kohti uutta. Jokaisessa meissä on jotain uutta lomien jälkeen. Tänään Luca lähti jännittyneenä, Fjällräven Kånken reppu selässä kohti uutta etappia elämässään. Esikoulu! Varsinainen eskari alkaa ensi viikolla, mutta päivähoito/eskari uusissa tiloissa, uusien lasten kanssa vaatii hieman totuttelua, joten tällainen varovainen aloitus on hyväksi lapselle. Tehtiin kierros koulurakennuksessa ja henkilökunta vaikutti tosi mukavilta. Tosiaan Lucan eskari on samassa rakennuksessa ala-asteen kanssa, mikä on niin hyvä juttu. Eskari ja koulu tekevät paljon yhteisiä juttuja, joka edesauttaa lapsen kouluun sopeutumista. Myöskin sopeutumista kaikkeen uuteen helpottaa se, kun paras kaverisi on kanssasi samassa veneessä.

Lucalla heiluu ensimmäinen hammas. Hän heilutteli sitä sormella tänään siihen tahtiin hieman hermostuneena eskarin pihalla, että mietin että kohta se varmaan irtoaa 😀 Uskon, että päivä uudessa ympäristössä on alkanut hyvin. Montakohan kertaa olen toistanut sanan ”uusi” tässä postauksessa? 😀

Meillä on viikonloppu mennyt letkeissä tunnelmissa. Lucan kanssa olen viettänyt enimmäkseen aikaa. Tänään mennään käymään Barbie näyttelyssä. Mielestäni se on vielä tämän kuun loppuun saakka. Moni on suositellut näyttelyä ja Barbiet on lapsuudessani ollut kyllä niin isossa roolissa, että pakkohan se on nähdä. Lapsuudenkodistani löytyy edelleen Barbie talo, asuntoauto, poreallas ja yli 100 barbia. Heh! Löytyy varastosta myös muutama Turtles ja prätkähiiriä. Kuka muistaa? 🙂

Toivottavasti viikko on startannut kaikilla mukavasti.

 

xx Didem

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Olivia

  Upeita kuvia ja ihana postaus!! Miten muokkaat nämä kuvat tai mitä ohjelmia käytät?

  • By Didem

   KIITOS 🙂 Huoleton höpinä postaus!

   Käytän VSCO ja lightroomia.

 2. Hanna J

  Kiva kuulla että Luca voi hyvin, onkin ollut vähän ikävä häntä kun ei ole vilahtanut kuvissasi. Onnea reippaalle Luca-herralle esikouluun 🙂

  • By Didem

   Joo <3 Hän on niin innoissaan tästä uudesta eskarista. On jo saanut uusia kavereitakin 🙂 Hyvin on siis alkanut!

 3. Saaga

  Barbien poreallas löytyy myös täältä. Suurin osa barbeista on vanhempieni luona säilytyksessä. Kummityttöni on ihanasti ottanut joitakin juttuja omiin leikkeihinsä 🌸

  • By Didem

   Lucan lempi ohjelma on se life in a dream house..ehkä mun pitäis tuoda mun barbiet ja Ken tänne kotiin meille, niin Luca voi leikkiä. Tykkäis varmaan 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä