Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

HURAHTANUT HUULIPUNIIN

06.07.2018 5 kommenttia

KUVAT ANGELINA ILMAST

 

Kiinnitän aina huomiota ihmisiin, joilla on kauniisti rajatut ja punatut huulet. Omilla huulilla tykkään pitää enemmän kiiltoja tai hohtavia huulipunia mattaisten sijaan. Punaista en käytä niin usein, sillä se tuo mieleen enemmänkin syksyn, pikkujoulut jne. Tykkään kuitenkin käyttää nuden ja korallin sävyjä, jotka ovat ihanan raikkaita näin kesällä. Varsinkin ruskettuneella iholla kaikki oranssiin taittavat sävyt sopivat todella hyvin. Huulipuna on melkein kuin yksi asusteista, ja sillä voi heti muuttaa ja raikastaa ilmettä sekä tuoda väriä kokonaisuuteen. Esimerkiksi kokomustassa asussa huulipuna voi vangita huomion kasvoihin. Huulipuna sopii myös erittäin hyvin näin kesällä ihan yksinään meikiksi, jos muita tuotteita ei halua käyttää kuuman ja hiostavan ilman takia.

Sain paljon erilaisia huulipunia testiin Estelle & Thildin lounastilaisuudessa. Tykkään, kun huulipuna on voidemainen ja levittyy helposti ja tasaisesti. Olen myös tykästynyt todella paljon kiiltoihin. Minulla on tapana huulipunan levityksen jälkeen laittaa vielä Chanelin huulivoidetta huulimeikin päälle, jotta huulet saavat paljon kosteutusta ja niihin tulee kiva kuulto. Pakkailen tässä juuri samalla meikkejä mukaan matkalle. Omistan paljon eri huulipunasävyjä ja on vaikea valita mitä kaikkea otan reissuun mukaan. Punien lisäksi en varmaankaan ota muuta kun ripsarin, kulmageelin ja poskipunan 🙂

Olisi kiva tietää mitkä ovat teidän luottotuotteet mitä tulee huulimeikkiin? Ja laittakaa myös postausideoita mieleen mitä voisin lomailun aikana toteuttaa, otan nimittäin läppärin mukaan!

xx Didem

Kommentit

Kommentoi
 1. Saaga

  Postaustoive: Soittolista sun tän hetken lemppari biiseistä täällä tai sitten siellä lomalla 😊

 2. Kristina

  Cliniquen ripsari ja MAC Ruby Woo huulipuna ovat mun luottomeikit. Näillä mennään kesät talvet 😊

 3. E

  Mulla on vain yksi huulipuna ja huulirasva enkä käytä niitäkään juuri koskaan… Eivät ole niin kummoisia tuotteita että kannattaisi mainita mitä ovat.

  • E

   Uuden huulipunan tai vaikka sävyttävän huulivoiteen voisi kyllä ostaa jos löytyisi juuri sopiva sävy.

 4. E

  Kosmetiikan kemikaaleista voisi tehdä postauksen jos niillä on itselle väliä, mun tulee valittua ainakin hajusteettomia tuotteita jos niitä on sopivaa sävyä/riittävän laadukkaana tarjolla. Muusta en oikein tiedä mitä mieltä olisi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä