Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

CHOOSE HAPPY

13.03.2018 1 kommentti

 Kuvat Janita Autio

 

Yleensä en hymyile kuvissa, mutta näissä hymy yltää melkein korviin asti. Valkoinen setti on By Malene Birgerin. Minun on vaikea löytää hyvin istuvia housuja, mutta tämä valkoinen XS kokoa oleva setti sopii vartalolleni just täydellisesti. Kengät ja takki ovat Acnen.

Muistetaan rohkaista naisia taistelemaan meitä kohdistuvia odotuksia vastaan. Jokainen ilmaisee itsensä just sillä tavalla miten haluaa. Ei pidä lokeroitua mihinkään muottiin. Rohkeus ei myöskään aina tarkoita kirkkaita värejä tai hurjia printtejä. Rohkeus on sitä, että unelmoi, uskaltaa kohdata itsensä, hyväksyy itsensä ja on ylpeä itsestään. Rohkeus on sitä, että kokeilee omia rajojaan ja ylittää ne, välittämättä muiden odotuksista. Saatat yllättyä, kun poistut omalta mukavuusalueeltasi 😉

 

xx Didem
  1. Saritäti

    Mikä koko sinulla on tuosta Acnen takista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä