Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

NAURU PIDENTÄÄ IKÄÄ

28.02.2018 8 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kuvat Juuli Rönkä
Rotsi / Tommy Hilfiger
Silkkipaita / Lindex (limited edition)
Farkut / Zara
Laukku / Chanel
Aurinkolasit / Ray Ban

 

 

En tiedä onko se tämä kevätaurinko, kovat pakkaslukemat vai mikä syynä siihen, että olen pari päivää vain nauranut jatkuvalla syötöllä. Muilla ei välttämättä ole ollut niin hauskaa, koska meno on ollut niin levotonta. Esimerkiksi eilen seisoin tyhjäkäynnillä autoni kanssa muutaman minuutin, kun eräs kauppias tuli liikkeestään huutamaan minulle ja haukkui lopuksi ihan pystyyn. Naurettiin Sharonin kanssa kippurassa tilanteelle. Te jotka olette sieltä seuranneet, tiedätte varmasti millä meiningillä tässä ollaan pari päivää menty ? Minulla on itse asiassa vain muutama sellainen ystävä, joiden kanssa voin nauraa ihan katketakseni. Sharon on yksi heistä, ja hänen kanssaan saatan revetä nauramaan jo pelkästä katsekontaktista. Toinen tällainen tapaus on nuoruudenystäväni Miku, jonka kanssa harkittiin nuorempana Tena Lady:en ostamista, koska naurettiin aina ihan pissat housussa. Tällainen kemia on melko harvinaista, kun voi olla kokonaan oma itsensä ja täysin vapautunut.

Joidenkin ihmisten kanssa huumori kohtaa niin, että ei tosiaan tarvitse aina edes sanoja. Pelkkä katse tai eleet riittää usein siihen, että hyvät naurut on taattu juttu! Se on niin ihanan vapauttavaa, kun voi nauraa kyyneleet silmissä. Myös sellainen kumppani on tärkeä, joka saa nauramaan. Huumori on kaikki kaikessa. Ehkä se on se itseironia joka saa mut nauramaan, koska kaikilla ihmisillä ei ole sitä. Tykkään heittää itsestäni läppää, koska en halua ottaa kaikkea niin vakavasti. Kun olen lukenut itsestäni joitain kirjoituksia niin tuntuu, että ihmisillä on usein ihan erilainen kuva minusta mitä todellisuus on. Olen joidenkin mielestäni vakava ja kylmä ulospäin, mutta todellisuudessa vain hieman introvertti. Kun minuun tutustuu ja opin luottamaan toiseen niin olen rento ja nauravainen tyyppi.

Nyt kun nämä podcastit ovat kuumaa kamaa, niin suunniteltiin Sharonin kanssa jotain yhteistä podcastia tai videojuttuja?! Mitä mieltä olisitte tällaisesta ja kiinnostaisiko teitä? Nauretaan aina meidän omille jutuille, mutta en tiedä toimiiko meidän jutut muille…:D Hahah. Muutama podcast kysely on tullut, mutta vielä en ole uskaltanut lähteä mukaan. Pelkään, että jäädyn mikin edessä tai sit että alan höpöttelee kaikkea turhaa! Tämä jää nähtäväksi. Pus ja öitä <3

 

 

xx Didem

Kommentit

Kommentoi
 1. Vera

  Tehkää ehdottomasti!! <3 Looking forward to it 😀

 2. Sasa

  Mä oon nauranut aivan kippurassa niille Lucan ”julisteille”. Kattonu sen pätkän jonku 17 krt, ja viime yönä meinas meijän vauvakin herätä, ku hekotin ääneen. Tänään oli pakko näyttää se miehellekin, ja seki tipahti ihan täysin!
  Eli kyllä podcasteille! Uskon, että ois erittäin hauska nauraa teijän kans!

 3. Riitta

  Ehdottomasti tehkää! Olen aika uusi lukijasi, blogisi vaikuttaa tosi kivalta. Odotan aina innolla uusia postauksia. Olet upea nainen Didem!

 4. Anonyymi

  Eipä jaksaisi kuunnella pissisten käkätystä.

  • .

   Sitten ei varmaan tarvii kuunnella. Moni muu kuitenkin varmasti kuulis mielellään.

 5. Sofie

  Söpö postaus, olet jotenkin puhjennut kukkaan! 🙂 Postaustahtisi on myös ollut ihanan aktiivinen, keep up the good work!
  Olisi mielenkiintoista nähdä ruokapäiväkirjaa, et ole tainnut sellaista ikinä tehdä…? 🙂

 6. Mummi

  Ihana tyyli. Ihan kaikki on kohdallaan. Mutta onko sulla paljaat nilkat näillä asteilla?

 7. Elina

  Joooo! Podcast!! Mut sitähän voisi tehdä silleen epäsäännöllisesti, mun mielestä mikään kerran viikossa ei todellakaan oo mikään välttämättömyys, vaikka nykyisin kai trendi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä