Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

WEEKEND

23.02.2018 2 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 Kuvat Kriselda

 

Tiedättekö missä on stadin parhaimmat ranskalaiset? -Kämpissä!

Ollaan frendin kaa just menossa Kämpin nurkkappöytään syömään niitä. Ihanaa viikonloppua kaikille.

Mitä mieltä olette tästä lookista? 🙂 Minusta tämä on aivan ihana. Noi hiukset <3 ja toi collari (topshop)! Oli huippu kuvauspäivä eilen Nelly.comin kanssa. Päivä oli pitkä, mutta en tiedä uskallanko edes sanoa ääneen sitä, kuinka siistiä on tehdä duunia ihmisten kanssa, joiden kanssa työnteko ei tunnu työnteolta. Sairaan hauska päivä eilen!

xx Didem
  1. Lisa

    Jotenkin oot viime aikojen postauksissa ollut ihan ku eri ihminen, jotenkin uudestisyntynyt. En tiedä miten se voi näin ruudun läpi välittyä, vai kuvittelenko vain, mutta jotenkin saa kuvan et olet vapautunut ja tullut rohkeammaksi ja jotenkin susta huokuu joku uusi sisäinen voima, rentous ja rauha. Ihan kun oisit päästänyt jostain pelosta irti. Ps. Ihana look!! Sopii sulle. Tulee vähä Julia Roberts mieleen

  2. Melissa

    Moi Didem, ei liity postauksesi millään tavoin mutta toiveeni olisi, että tekisit postauksen mitä pakata kaupunkilomalle mukaan. Kovin mielelläni lukisin ja katsoisin mitä sinä ottaisit lyhyelle matkalle mukaan, ja miten yhdistelisit vaatteita. Kiitos ihanasta blogistasi ja aurinkoisia päiviä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä