Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

HYMYSSÄ SUIN

19.02.2018 3 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 Kuvat Juuli Rönkä 

 

Tiedättekö sen tunteen, vaikka viikonlopun yöunet ovat jääneet vähän vajaaksi, niin heräät sunnuntai aamuna super levänneenä ja olet yhtä hymyä koko ihminen, vaikka edellinen ilta onkin venynyt aamuun saakka. Olen viimeiset päivät nukkunut niin hyvin. Ja se on ihana tunne. Voin levollisin mielin painaa pääni tyynyyn ja herätä virkeenä ja iloisena uuteen päivään. Mikään asia tai kukaan ihminen ei stressaa minua. Tällä hetkellä tuntuu, että sitä hyvää oloa ja energiaa on niin paljon, etten oikein osaa jakaa ajankäyttöäni ja energiaani järkevästi. Voin jäädä fiilistelemään moneksi tunniksi jotain asiaa, saamatta mitään oikein aikaiseksi. En kuitenkaan olisi huolissani tästä. Tällä hetkellä sallin itselleni tämän olon 😀

Eilen kahviteltiin pitkäaikaisen ystäväni kanssa monta tuntia Carusellissa. Meillä oli hyvät keskustelut elämästä, parisuhteista, peloista, rakkaudesta, kohtalosta ja hyvistä energioista. Kolmen tunnin intensiivisen kahvittelun jälkeen minun oli lähdettävä hakemaan Lucaa vanhemmiltani. Mietin automatkan aikana sitä kuinka läsnä ja rauhallinen olinkaan koko sen ajan kun olin ystäväni kanssa.

Viikko lähti käyntiin intensiivisellä aamutreenillä. Istun vieläkin täällä BeAlive -healthclubilla..haha. Ajatukseni karkailee vähän väliä, koska koko ajan tulee jotain tuttuja käymään tässä loungessa. Nyt lähden hakemaan Lucaa päiväkodista!

xx Didem
 1. noora

  Ihana lukea näin positiivisia tekstejä, kun seesteinen fiilis välittyy ruudun läpi 🙂 Mistä nuo farkut muuten ovat?

  • By Didem

   Moi Noora,

   Kiva kuulla 🙂
   Farkut ovat Zarasta (high waist) ??

   Mukavaa päivää ?

 2. emmppu

  Ihanat kuvat! Mistäs noi kauniit aurinkolasit ovat? ??

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä