Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

INVITED BY ZALANDO

29.01.2018 9 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

Greetings from Copenhagen ūüôā

Pötköttelen sängyssä vielä hetken ja sit pitää valmistautua illalliselle. Sofialla on synttärit huomenna, niin vietämme häntä tänään. Saavuin tähän ihanaan ja uuteen Nobis hotelliin aamulennolla. Zalando kutsui meidät tänne katsomaan Viktor & Rolf x Zalandon malliston lanseerausta. Lanseeraus tapahtui jo päivällä, joten ilta on ihan vapaa. Lennän huomenna kotiin takas Lucan luokse. Onneksi minulla on ihana perhe, joka aina tekee kaikkensa Lucan hoidon suhteen, että pääsen työmatkoille. Tällä kertaa siskoni tuli meille kotiin hoitaa Lucaa.

Mukavaa iltaa rakkaat!

 

xx Didem

Kommentit

Kommentoi
 1. Riina

  Ihanan n√§k√∂inen hotelli! Oletteko miehesi kanssa siis eronneet vai mink√§ takia Luca on hoidossa ollessaan sinun perheesi kanssa eik√§ is√§ns√§ kanssa? ūüôā

  • .

   Miesh√§n saattaa olla ty√∂matkalla ulkomailla tai muuten vain estynyt, ilman ett√§ se tarkoittaa avioeroa… oma is√§ni teki lapsuuteni ajan k√§yt√§nn√∂ss√§ ymp√§rivuorokauden enemm√§n ja v√§hemm√§n t√∂it√§, menestyv√§ yritt√§j√§ kun on. T√§m√§ ei kuitenkaan tarkoittanut avioeroa tai sit√§ etteik√∂ is√§ni olisi halunut hoitaa lapsiaan. Tilanne nyt oli vaan se, ett√§ h√§n hankki leiv√§n p√∂yt√§√§n.

   Uskon että myös lucan isä on läsnä poikansa arjessa ja elämässä parhaansa mukaan kuten omakin isäni oli lapsuudessani. Toisinaan vaan työt vie aikaa elämän tärkeimmiltäkin asioilta, eikä se meille lukioille edes oikeastaan kuulu kuka poikaa hoitaa. Pääasia, että osaava, välittävä ja turvallinen aikuinen.

   Mut vähän voi miettiä, ennenkö alkaa spekuloimaan toisten parisuhdeasioita.

   • Oona

    Hei nimimerkki ”O”, ket√§√§n ei kiinnosta sinun kommentit ja arvostelut muiden lukijoiden kommenteista. ūüôā P.s. eih√§n Didem edes ole naimisissa….

  • By Didem

   Hän ei ole Suomessa!

   Hotelli oli niin hieno ja siis t√§ydellinen kuvauspaikka bloggaajille ūüėÄ My√∂s sijainti hyvin keskeinen.

 2. ?

  Alexan Gucci näyttää supercoolilta!

  • By Didem

   JOO <3

   Alexa ja Linda, kuten kaikki muutkin jotka olivat reissussa mukana n√§yttiv√§t super cooleilta ūüôā

 3. Sara

  Olisipa kiinnostavaa n√§hd√§/ kuulla jotakin siit√§ mallistostakin…

  • By Didem

   Joo mallistoa kuvasin IG stooriin näytöksen aikana. Malliston ja yhteistyön teemana olis siis kierrätys. Mallisto on tehty siis ylijääneistä Zalandon vaatteista. Osa vaatteista oli todella erikoisia, eikä välttämättä niitä käytännöllisimpiä. Idea kuitenkin tosi hyvä!

 4. Riikka

  Moikka!

  Voisitko tehd√§ viikon ajalta ruoka- ja liikuntap√§iv√§kirjan? Olisi mielenkiintoista n√§hd√§ sellainen. ūüôā

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä