Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

BREAKFAST WITH A VIEW

26.11.2017 3 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuvat Sara
Mekko / Samsøe&Samsøe
Aurinkolasit / Alexander McQueen
Korvakorut / Chanel
Huulipuna / L’oréal Balmain (confession)

 

Ensimmäinen yö matkakohteessa, aikaerosta huolimatta menee yleensä hyvin ja sitä jopa luulee, että jess, ehkä se jetlag ei iskenyt tällä kertaa niin lujaa. Joka kerta menen lankaan. Täällä Santa Monicassa ollaan Lucan kanssa aloitettu tämä päivä jo hyvissä ajoin. Hotellin aamupalatarjoilu ei ole vielä edes auki. Unelmoin tällä hetkellä kahvin tuoksusta!

Eilen käytiin The Penthouse -nimisessä ravintolassa aamupalalla ja siellä sai kirjaimellisesti nauttia aamukahvinsa upean näkymän kanssa. Tilasin itselleni avokadoleivän, munakokkelia ja hedelmiä. Avokadoleipiä olikin kolme. Onneksi meitä syöjiä oli myös enemmän, joten leivät eivät jääneet syömättä, mutta täällä on hyvää pitää mielessä hieman isommat annoskoot ruokaa tilatessa.

Nyt hyppään suihkuun ja suihkun jälkeen aamupalalle. Vielä en tiedä mitä tänään tehdään. Ilma on tosi sumuinen. Sää tosiaan muuttui eilen yhtäkkiä todella sumuiseksi ja illalla tuli ihan vettä taivaalta.

xx Didem
 1. -

  Hei, minkä merkkinen tuo kuvissa näkyvä kello on? ?

  • By Didem

   Se on Rolex ?

 2. Lisa

  Hej Didem ☺️!
  Ja följer int bloggar egentligen, men följer dej på IG. Kollade dock (’dock’, haha) idag din blogg o ville bara lämna en kommentar, nämligen wau ???! Den/du är verkligen top class och förtjänar credits för det. Önskar dig bara fortsatt lycka och menestystä i framtiden, för du är verkligen oikeella alalla! ??????

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä