Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

ASUN VAIHTO LENNOSSA

21.11.2017 2 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

   Kuvat Elisa Lepistö
Mustavalkoinen asu, jakku , mekko & nilkkurit / Zara
Takki / Tommy Hilfiger
Reppu / Chanel
Aurinkolasit / Gucci

 

Päiväretki Tukholmassa muutama kuukausi sitten sujui tosi kätevästi, kun mukana oli vain yksi tilava laukku, johon mahtui kaikki tarpeellinen vaihtovaatteita myöten. Tyylikäs ja naisellinen reppu sopii todella hyvin sekä arki- että iltamenoihin, ja siksi se olikin hyvä valinta ottaa mukaan päivän pituiselle matkalle. Kun lähtee tämän tyyppiselle reissulle, jossa paluu on jo samana iltana, on mietittävä tarkkaan miten saa pakattua mahdollisimman vähän mukaan.

Lennolle ja lounaalle valikoitui mustavalkoinen setti, johon kuului joustavat housut ja t-paita. Vaihdoin ravintolan vessassa vaatteeni pilkulliseen mekkoon, jonka kanssa käytin samaa jakkua kuin oloasun kanssa. Sifonkinen mekko mahtui pieneen tilaan laukussa eikä rypistynyt. Lisäsin vain hiukan kajaalia, suihkutin hiuksiin lakkaa ja olin valmis iltamenoihin! Valitsin mukaan myös sellaiset kengät, jotka sopivat sekä housujen että mekon kanssa. Sirot ja sukkamaiset nilkkurit sopivat tällaiseen tarkoitukseen täydellisesti. Kenkien pitää olla ennen kaikkea mukavat ja sellaiset, joilla voi helposti tepastella koko päivän. Lämmin ja pitkä takki oli myös oiva valinta, ja se toimi niin sanottuna väripilkkuna mustavalkoisen asun rinnalla. Tärkeintä kuitenkin on, että asut ovat itseni näköisiä sekä edustavia. On hyvä tuntea olonsa itsevarmaksi ja tuoda oma tyyli esiin.

Tänään aion työpäivän päätteeksi lähteä Lucan kanssa HopLoppiin. Se on hyvää vastapainoa koneella näpyttämiselle. Mitä teille kuuluu kukkuluuruu? 😀

xx Didem
  1. SaraA

    Nappisuoritus!

  2. Lennu

    Upeat asut! Molemmat. Huh, eikö jalat väsynyt noissa kengissä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä