Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

LEMPITRENDIT

16.02.2017 2 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Photos by Kristiina Ketonen

Pikkutakki // Zara

Farkut // Mango

Maiharit // Dr. Martens

Rintakoru // Chanel

Vastailin innokkaana eilen Cosmon huhtikuun numeroon tulevaan muoti -haastatteluun, jossa aiheena kevään muoti ja inspiroivien Cosmo-naisten lempitrendit. Kevätmuoti alkaa jo pikku hiljaa näkymään kauppojen hyllyillä. Kevät/ kesä 2017 tulee olemaan värikäs. Tänä keväänä nähdään paljon herkullisia värejä, suuria korvakoruja, koristeita ja erilaisia isoja muotoja. 

En ole koskaan juossut orjana trendien perässä. Poimin trendeistä aina niitä elementtejä, värejä, muotoja ja yksityiskohtia, jotka sopii tyyliini ja vaatekaappiini. 

Kevään must have -listallani on kultaiset isot pitkät korvakorut, joita kutsutaan "shoulder duster" nimellä. Roosan värinen hipahtava mekko ja koristeelliset sandaalit. 

Koska vaatekaappini on tänä päivänä karsittu ja tarkkaan harkittu kokonaisuus, niin en sorru heräteostoksiin. Basic vaatekappaleilla varusteltu vaatekaappini on pelastanut monta aamua asukriiseiltä. Kuvissa näkyvä ajaton asu kuuluu ehdottomasti omaan kevät pukeutumiseen. 

Jos haluatte lisää vinkkejä kevään muodista, niin laittakaa kysymyksiä kommentti osioon. Minä juoksen tästä kuvauksiin ja sieltä sitten workshoppiin. 

xx Didem

 

  1. Lila

    Hei! Onko takki Zaran uudesta mallistosta? Ihana look ✨

    • Didem

      Ei ole :/ mutta tämäkin pikkutakki on ollut heillä valikoimassa vuodesta toiseen ? Jos ei ihan samanlaista tuu, niin samantyyppinen ainakin. Jakku on musta oversized.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä