Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

ELÄMÄ EI OLE PELKKÄÄ JUHLAA

31.10.2016 8 kommenttia

Phtos by Janita Autio

Silk bomber // Massimo Dutti

Skirt // Zara

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Shoes // Zara

Leather jacket // Prada

Bag & Earrings // Chanel

Iltaa rakkaat. Kuvista päätellen, elämä on pelkkää juhlaa ja samppanjaa, mutta eihän se tosiasiassa ole. Tällä hetkellä, aika, ajatukset, päivän askareet ja maapallon toisella puolella oleva mieheni kanssa kommunikointi, tuntuvat välillä vähän stressaavilta. Jenkeissä mennään nukkumaan, silloin kun me herätään. Viime viikko oli tosi kiireinen ja huomasin, etten ehtinyt olemaan koneen äärellä oikein kunnolla, koska tavoitteena on pyhittää iltapäivät ja illat Lucalle ja olla 100% läsnä hänen kanssaan. Enkä muutenkaan pysty keskittymään kunnolla postauksen tekoon, jos Luca pyörii ympärilläni. Usein nukahdan Lucan kanssa samaan aikaan ja siirryn jossain vaiheessa vain omaan sänkyyn. Tässä nyt siis rehelliset fiilikset tällä hetkellä ja huomenna on jo varmaan parempi mieli. 

Viikonloppuna oli kyllä syytä myös juhlaan, koska isämme täytti 60 vuotta ja sitä juhlimme perheen kesken eilen. Tuollaisia yhteisiä perheen kanssa vietettyjä hetkiä, ei missään nimessä ole liikaa, joten oli ihana kokoontua kaikki yhdessä meille ja viettää rento sunnuntai hyvässä ja iloisessa seurassa. Iskä oli niin onnellinen. 

Lauantaina juhlittiin päivällä Ritan babyshowereita ja ilta menikin Lucan huoneen järjestelyssä. Kulutin kokonaiset kolme tuntia laatikoiden, vaatekaapin, piirustusten ja vanhojen juttujen siivoomiseen ja selaamiseen. Että vaikka mä tossa alussa kerron, kuinka aika ei riitä mulla ja tunteja pitäis olla enemmän päivässä, niin myönnän, että tykkään tehdä asioita välillä myös hyvin hitaasti ja pitkän kaavan mukaan. Turha syyttää siis kelloa. Kellosta puheen ollen, huomasin vasta illalla, että kellot siirrettiin sunnuntaina. Tänä vuonna on ensimmäinen kerta, kun Turkissa ei siirretty kelloja, joten nyt sinne on tunnin aikaero. 

Tutustuin viime keväällä Sis Delin kautta yhteen tyttöön, joka opiskelee valokuvausta ja on nyt tekemässä lopputyötään. Häntä kiinnostaa muotikuvaaminen ja ilahduin kovasti, kun hän pyysi minua malliksi lopputyötään varten. Tämä päivä meni siis kuvausten merkeissä Sapen kanssa. 

Pieniä ja suuria iloja meidän perheessä:

– Luca on melkein oppinut R kirjaimen. Hän osaa sanoa sen niissä sanoissa, joissa D kirjain tulee ennen R kirjainta. DRAKE, DROMEDAR, DRÖMMA, DRICKA..näitä sanoja on aika paljon ruotsinkielessä.

– Uni maistuu, meillä molemmilla.

– Luca vaikuttaa onnelliselta lapselta ja saan siitä niin paljon iloa.

Nyt alan nukkumaan. Hyvää yötä. Huomenna on semi vapaapäivä, paitsi että aamulla pitää mennä vaihtaa renkaat. Haluan jossain vaiheessa käydä lenkillä (ellei sada) ja sit olla taas mega inspiroiva täällä teille. PUS

xx Didem

Kommentit

Kommentoi
 1. Marianne

  Kauniita kuvia 🙂 

  Tämä postaus sai niin hymyn huulille – arjen pienistä iloista pitää todella nauttia 🙂

  Nauti semi vapaapäivästäsi 🙂

  xx

  http://mariannelle.com/

  • Didem

   hah..joo nautin. Olin just 2,5 tuntia renkaiden vaihto jonossa. Autossa sain ajan hyvin kulumaan ja oli rentouttavaa jopa vaan istua autossa. Nyt ajattelin päivittää blogia 🙂

   xx 

 2. Vierailija

  Mistä sun tämän päivän ig kuvan harmaa huivi on? Ihana <3

  • Didem

   Tarkoitat varmaan sitä eilistä kuvaa? Kyseessä on Balmuirin pari vuotta vanha huivi. Huivi ei ole harmaa, vaan enemmän ruskea. 

   xx

 3. Marika L

  On ihanaa seurata muotibloggaajaa, jolla on lapsi. Olen hieman kateellisena välillä seurannut blogiasi ja ihmetellyt miten kerkeet kaiken tekemään. Itselläni on 4-vuotias poika ja harrastuksena pidän blogia ja tuntuu, ettei välillä millään riitä omille harrastuksille aikaa….

  Minusta on ihanaa, että Luca löytyy blogistasi ja teidän arkea on mielenkiintoista seurata.

  • Didem

   Ihana kuulla. Kiitos ❤️
   Luca kun on osa arkeani, niin on helpompaa ja myöskin luonnollista, että hän on mukana aina välillä, täällä sekä snäpeissä. Muutenkin haluan tuoda esille enemmän myös lasten muotia ☺️?

 4. Vierailija

  Aivan ihana aitous välittyy tästä lämminhenkisestä tekstistä ?

  • Didem

   Kiitos ❤️❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä