Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

PÄIVÄN MAHTAVIA JUTTUJA

26.10.2016 15 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Photos by Janita Autio

Talvitakki // Kappahl

Paita // Gina Tricot

Hame // Gina Tricot

Kengät // Mango

​​​​​​​Laukku // Chanel

 • Kynsilakan poistoaine. Jokainen meistä on kokeillut varmasti monen eri merkin kynsilakan poistoainetta. Viimeisen vuoden aikana olen huomannut kuinka nihkeetä kynsilakan poistaminen minulle on ollut. Vanulappujakin on kulunut aivan liian monta, kun poistaine ollut niin huono. Julistan siis Miramare kynsilakan poistoaineen parhaimmaksi ever. Jo lapsuudesta tuttu Miramare poistaa lakat yhdellä huitasulla ja sitä saa lähikaupan Siwasta muutamalla eurolla. Sanokaa mitä sanotte. Minä aion jatkossa olla uskollinen tälle tuotteelle. 
 • Toinen kynsi-aiheinen juttu. Nyt kun on muodissa mattapintaiset päällyslakat, niin myös minä testasin tätä uutta trendiä ja totetsin äsken, ettei ole mun juttu. Kynnet näytti jotenkin epämääräisiltä ja elottomilta sen mattapinnan jälkeen. Minä kannatan siis kauniita kiiltäviä kynsiä. 
 • Kello on 00.30 yöllä ja syön organic &raw suklaata, jossa 61% chiliä. On hyvää, mut miksi ei ole vaikka 60 % chiliä? Kaksi palaa suklaata riittää mun makean himoon.
 • Olen kahtena päivänä nauttinut aamupalan ja lounaan samaan aikaan. Toisin sanoen, olen skipannut lounaan ja venyttänyt aamupalaani. Välillä voi tehdä näin. Kuuma kahvilan brekkie annokset ovat reilun kokoisia.
 • Voisko joku antaa mulle hyvän inkivääri shotti/ mehu reseptin? Inkivääri kuuluu mun must-have listaan. 
 • Uudistunut Leikkiluola Hakaniemessä on kova. Lucalla vierähti monta tuntia. Samaan aikaan kun Luca leikki, minä istuin sohvalla ja maksoin laskuja kaikessa rauhassa. 
 • Mare Chiaro. Ensimmäinen ravintola, jonne mieheni minut vei, noin 6 vuotta sitten. Se oli maanantai iltapäivä ja silloin piti etukäteen ilmoittaa ravintolaan tulemisesta. Omistaja käännytti välillä asiakkaita pois. En ollut kuullutkaan tästä legendaarisesta ravintolasta. On paljon asioita, mitä en tiennyt ennen miestäni 😀 Anyways..sain maistaa elämäni parasta spagettia, joka on tehty Olli Karikon salaisella reseptillä jo vuosia. Keraamisessa vuoassa oli päällä uunissa rapeaksi kypsynyt juustokerros, jonka alla oli spagettia ja pippurista naudanliha/bolognesekastiketta. Eilen suuntaismme Lucan kanssa Mare Chiaroon, jossa tilattiin iso ruukku spagettia. 
 • Talossamme asuu maailman ihanimmat naapurit. 
 • Pitäisi painaa pää tyynyyn, mutta kuumeisesti mietin, mitä pukisin päälle keskiviikon Teatterin Black Vip for ladies -iltaan? -Aika basic varmaan, mutta mitä? 
 • Enkö näytäkkin vähän sieneltä näissä kuvissa? Ainakin pääni näyttää vähän sieneltä? Samujin pipo on silti niin rakas ja lämmin.
 • Jos ketään kiinnostaa mun vintage Chanelin nilkkurit koossa 38 (pieni) menee 37 jalkaan, niin laittakaa mulle viestiä vaikka sähköpostiin. Haluan myydä ne pois, koska ovat minulle liian pienet. Myyn ne hintaan 120 euroa. Kuva täällä.

Hyvää yötä 

xx Didem

Kommentit

Kommentoi
 1. Marianne

  Miten ihana lista <3

  Tuo piposi on huippu söötti 🙂

  xx

  http://mariannelle.com

  • Didem

   Haha ❤️ Kiitos Marianne ?

 2. m

  Tää kommentti ei liity varsinaisesi tähän postaukseen pelkästään, mut halusin tulla sanomaan että sun blogi on ihana! Välillä jätän sun blogjn vaan auki välilehteen vaikka olisin jo lukenut kaikki uudet postaukset, mulle vaan tulee hyvä fiilis tästä kun välillä sitten vilkaisen.

  Tykkään lukea näitä listauksia mitä esim laitoit tähän postaukseen, välillä itsekin saan tietoa uusista paikoista vaikka Helsingissä asun 🙂

  Oot todella inspiroiva! Kiitos että teet blogia <3 Oon alkanut seurata sua myös snäpissä ja tykkään sun meiningistä!

  • Didem

   Ja hei sulle KIITOS kommentista. Aina yhtä hyvältä tuntuu saada tällaista feedbackia ? Tykkään itse kanssa lukea listauksia ja nämäkin jutut näpyttelin niin sujuvasti eilen yöllä blogiin. Toivoinkin, että pitäisitte tästä, koska kirjoitib niin aidosti ja huolettomasti mun fiilikset ☺️?

 3. Vierailija

  Moikka! Onko sulla taas uusi Chanel? En tarkoita tätä näissä kuvissa olevaa vaan mystoryissa näkynyttä. ?

  • Didem

   On ? Ensimmäinen BOY!! Vaihdoin mun beigen lambskinin tähän.

 4. Vierailija

  Onko toi takki sun mielestä lämmin? Multa löytyy jo kaapista toi pipo ja ihastuin tähän asuyhdistelmään totaalisesti ni haluaisin myös tuon takin? oot niin mun tyyli-idoli, rakastan sun jokaista asua aina, niin inspiroivia❤️

  • Didem

   Tää takki on lämmin ja parasta tässä on mega iso huppu. Hupun koosta ei saa oikein selvää näissä kuvissa, mutta on kuin Canada Goosen huppu. Ootko kokeillut takkia kaupassa? Kiiiitos rakas ❤️

 5. Vierailija

  Suosittelen lukemaan esim. tämän jutun logollisista merkkilaukuista. http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-2000001938230.html Minä en ole koskaan pitänyt logollisista laukuista. Tämän postauksen asu on hieno, mutta laukku häiritsee – jälleen kerran. 

  • Didem

   Luen sen artikkelin, kun olen vastannut teille ?

 6. Vierailija

  Vitsit olin justiinsa kahvilla tiistaina Sis Delissä kun tulit sinne Lucan kanssa niin säihkyvän ilosesti! Meinasin sanookki jotain, kun ollaan aikasemminki höpötelty esim Hernesaaressa ja stailaus jutuista if you member ? Ja hei mistä sun tän päivänen musta mekko päivällä onkaan? ❤️

  • Didem

   No kun mä mietin, että olitko se sinä…olisit moikannut ? Joo me haetaan aina smoothiet Lucan kaa siitä päiväkodin jälkeen. Meillä molemmilla omat suosikit ?
   Mitä kuuluu? Tän päivän mekko oli Samsøe&Samsøe merkin. Olen täysin hurahtanut siihen merkkiin ??
   Kiva kun kirjoitit ❤️

 7. Vierailija

  Heippa ihana! Asia ei liity tähän postaukseen, mutta pakko kysyä kun aiemmin kirjottelit siitä kuinka ihosi oli mennyt huonompaan kuntoon ja siihen oli tullut pieniä näppyjä yms, niin onko tilanne ”korjaantunut” ja jos on niin miten? Itse olen tällä hetkellä samassa tilanteessa ja vähän jo ressaa et ei kai iho tästä pahemmaksi vaan mene.. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! <3

  • Didem

   Tilanne on korjaantunut ja tiedätkö mitä!! Aloin vähän miettii, et liittyiköhän mun näpyt siihen ärhäkkään bakteeriin joka mulla oli suussa, ennen hampaiden poistoa. Mulla siis näpyt oli suun ympärillä..ne tuli ja meni, mut operaation jälkeen ne hävisi kokonaan ? Eli voikohan ne liittyy siihen bakteeriin? Millaisia näppyjä sulla on ja onko niitä joka puolella? Tsemppii ❤️ En oikein osaa sanoa tähän mitään..olen itsekkin vähän pihalla noista jutuista. Kannattaa käydä kosmetologilla. Mut tosiaan selkee ero tapahtui mulla ton suun hoidon jälkeen.

   Xx

 8. Nipottaja

  Mikä ihmeen merkki on Miramare? Tiedän Miramen, mutta Miramare? Onko multa mennyt jotain pahasti ohi…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä