Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

TODAY’S LUNCH

19.08.2016 4 kommenttia

Käytiin Wotkinsilta hakemassa marmorifleitä, joista tänään sitten tehtiin lounas. Lihan pitää olla suussa sulavaa, jotta pystyn nielemään pihvin. Tämä on ehkä yksi syy myös siihen, miksi syön niin paljon kasvisruokia ja kalaa. Kuitenkin hyvä pihvi kuuluu herkkuihini. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Paistoimme pihvit voissa ihan hetken vaan. Mausteina käytimme suolaa, pippuria ja smoked paprikaa. Mieheni teki pihveistä sandwichin itselleen ja minä söin beefit paistettujen porkkanoiden ja salaatin kanssa. Kevyt, nopea ja terveellinen lounas. 

Paistetut porkkanat kuuluvat suosikki lisukkeisiin ruoan viereen. Valmistus tapahtuu ihan hetkessä. Viipaloin porkkanat (en kuori niitä) , paistan oliiviöljyssä ihan kunnolla ja lopuksi maustan suolalla ja basilika yrttiseoksella. Kokeilkaa. Niin hyviä. 

Perjantai ruokavinkki: Wasan delikatess ohuet näkkileivät. Niihin jää koukkuun. Ota näkkäri, laita voita, muutama kurkkuviipale ja pari miniluumutomaattia. Näitä voin syödä vaikka kymmenen peräkkäin. 🙂

Mukavaa viikonloppua kaikille.

xx Didem

  1. Vierailija

    Keitätkö siis porkkanat ennen kuin paistat ne, vai ihan raakana vaan pannulle? 🙂 kiitos parhaasta blogista!!

    • Didem

      Kiitos ❤️??
      Raakana pannulle. Niin hyvää. Oliiviöljyä reippaasti ja myös suolaa ja muita mausteita (jos haluaa). Jos testaat niin kerro mitä tykkäsit. ?

  2. Vierailija

    Kiitos taas huippu blogista ja ihanaa viikonloppua ?

    • Didem

      Te lukijat olette parhaita. <3 Kiitos paljon! Syön iltaplaa ja kohta nukkumaan. 

      Viikonloppuja myös sinne <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä