Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

MINI VACAY

17.06.2016 1 kommentti

Photos by Janita Autio

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Clothes from Eleven Paris

Kaikki alkaa olemaan valmista viikonlopun minireissua varten. Paras ystäväni menee sunnuntaina naimisiin ja voitte vaan kuvitella kuinka innoissani olen. Näen Stefun häämekon vasta sitten sunnuntaina. Oikeesti, teidän pitäis nähdä mun hymy ja Huomenna meillä on pre party and brunch – rannalla. Kortin kirjoitin äsken valmiiksi ja suljin kuoren. <3 

Vaikka olen sosiaalinen tapaus ja hyvin sanavalms daami, niin olen omasta mielestäni huono pitämään puheita. Mun puhe tulee olemaan hyvin munnäköinen ja "luen" sen mun puhelimen muistiinpanoista.:D Mua jännittää se tilanne sit niin paljon, niin haluan, että koko mun puhe löytyy sieltä..ihan varmuuden vuoksi. Jos en kirjoittaisi ylös mitään, niin puhuisin siellä varman vielä seuraavana aamuna, koska suusta tulis niin paljon ylimääräisiä sanoja ja pointti olisi hävinnyt jonnekkin jo aikoja sitten. Meinaan pitää puheeni neljällä eri kielellä ja se neljäs kieli on heprea. 😉 

Matkustamme käsimatkatavaroilla ja erittäin kevyesti. En ota mukaan mitään ylimääräistä. Jee, fiilis on niin hyvä. Kuinka moni on käynyt Israelissa? Mitä pidätte? 

Kiitoksia suuresta kiinnostuksesta lasten muotia kohtaan. Tiedän, että minulla on laaja skaala lukijakuntaa ja teitä äitejä löytyy myös aika paljon sieltä ruudun toiselta puolelta, joten laitan tänne jatkossa aina välillä mageita lasten muotia käsitteleviä aiheita. Eilen tutustuin H&M:n Studio AW16 -mallistoon ja esillä oli myös niin suloisia ja siistejä lastenvaatteita, jotka sitten syksyllä tulevat kauppoihin. Siellä oli pojille yksi törkeen magee nahkatakki, jonka haluan sit Lucalle (joku ehkä näki snäpistä kuvan takista) , mutta voisin käydä joku päivä showroomilla nappaamassa vähän kuvia, niin pääsette näkemään minkälaisia juttuja tulossa. Ajattelin esitellä teille Lucan vaatekaappia, arkipukeutumista, minkälaisia vaatteita käytämme päiväkodissa ja suosikki merkkejä. 

Seuraavan kerran kirjoitankin teille varmaan poolilta. 😉 Häitä ja meidän menoa pääsette seuraamaan snäpistä: bydidemozgun

Ha de så bra! 

xx Didem

  1. TiiaMaaria

    Olen käynyt Israelissa ja se on niin ihana maa! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä