Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

FESTARISESONKI

28.05.2016 4 kommenttia

Photos by Janita Autio

Mainos alkaa
Mainos päättyy

In collaboration with Thomas Sabo

Festarisesonki on alkamassa ja tänä vuonna odotan erityisen paljon tulevia tapahtumia, varsinkin täällä Helsingissä. En ole mikään himofestari ihminen, joka nauttisi telttailusta ja sellasesta epäfressistä festarimeiningistä, mutta onneksi Helsingissä järkätään hyviä tapahtumia kuten Sideways, Summer Burst ja Flow. Jos meininki alkaa kyllästyttämään, niin aina pääsee kotiin.

Nykyään myös jengi satsaa pukeutumiseen paljon, mikä miellyttää oma silmääni. Jos kaipaat inspiraatiota festaripukeutumiseen, niin ainakin Coachellan julkkistyyleistä voi bongaa hyviä vinkkejä. 

Thomas Sabon festarikoru -mallistosta löytyy vaikka mitä ihanuuksia. Olen aivan koukussa tähän brändiin, varsinkin heidän sormuksiinsa. Korut ovat kaiken lisäksi erittäin hyvälaatusia. Olen tänä keväänä hurahtanut kaulakoruihin, isoihin sormuksiin ja värikkäisiin rannekoruihin, kuten varmaan snäpeistä olette huomanneet. Itse viimeistelen oman asuni sormuksilla (monta peräkkäin) ja eri pituisilla kaulakoruilla. 

Mihin kaikkiin festareihin jengi tulee osallistumaan? Mitkä on parhaat festarikokemukset ja muistot? Onko rakkaustarinoita? Kertokaa. 🙂

Me lähdetään tänään isommalla porukalla #voitollayöhön! Eli JVG:n keikkaa olis tarkoitus mennä fiilistelemään. Olen odottanut tätä keikkaa kohta puoli vuotta. 

En vielä tiedä mitä laitan päälle. Ainakin maiharit ja nahkatakin. Tarkeneeko tuolla ulkona mekolla? Ketkä menossa kattoo keikkaa tänään? 

Nähdään  Hartwallilla 😉

xx Didem

 1. Eveliina

  Ihania kuvia! Mistä toi sun valkoinen paita on?

  • Didem

   Paita on Bikbokin 🙂 Se on ihana ja mukava päällä. Suosittelen. 

 2. E

  Heips! Olin keikalla, itseasiassa viereisessä aitiossa sun kanssa! Hymyilin sulle nopeastikkin, mutta rohkeus ei riittäny sanoa mitään. Hymyilit kyllä lämpimästo takas. Näytit kauniilta! Oon itseasiassa se tyttö, joka laitteli sulle stailauksesta sähköpostii.

  • Didem

   No heippa! Siis mullahan nousi jäätävä kuume tuon keikan jälkeen..kirjoitin just postauksenkin aiheesta. Mutta siis mitä mitä ?? Sä olet ollut siinä vieressä, etkä sanonut mitään..eikä. Olis ollut täydellinen hetki jutella. 🙂 Me kaikki tytöt kyllä nautittiin täysin rinnoin keikasta, kuten varmasti huomasit…hahah. Hei jatketaan juttua sähköpostitse. Hyvä kun kirjoitit! xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä