TÀmÀ sivu kÀyttÀÀ evÀsteitÀ palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. KÀyttÀmÀllÀ sivustoa hyvÀksyt evÀsteiden kÀytön. LisÀtietoja
OK

HELLO

22.05.2016 11 kommenttia

Photos by Janita Autio

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tässähän on vierähtänyt muutama päivä erilaisten "kesäjuhlien" parissa. 😀 Koneen olen pitänyt visusti kiinni muutaman päivän ja antanut vaan mennä  täysillä. Tällaisina päivinä ei vaan voi istua himassa. No tänään mun juhlat on juhlittu, vaikka Suomi voittaisikin, mutta pakko sanoo, että on ollut ihan huikee viikonloppu. 

Torstai alkoi Supergan tilaisuudella Stockalla. Ihania värejä tulossa kaupan hyllyille. Torstai päivä meni siis vielä duunin merkeissä. Kävin tutustumassa Rogue Agencyyn. Olen tekemässä yhteistyötä ihanan ystäväni Maryamin kaa, joten kivoja juttuja tulossa. 🙂 

Torstain Magnumin bileistä varmaan näittekin jotain kuvia sosiaalisessa mediassa. Ainakin Julian blogista löytyy mageita hetkiä Magnum juhlista. Sharon loihti mulle taas kauniin smokey eye meikin, joka sopi täydellisesti sen illan lookkiin ja teemaan #releasethebeast. Jos ette vielä tiedä minkänäköisenä sitä ollaan oltu liikenteessä, niin instagramissa löytyy pari poseerauskuvaa. Magnumin jälkeen, oli Teatterin vip bileet, jossa ilta jatkui.

Joku tais ehkä snäpeistä huomatakkin, mun ja Pupulandia Jennin bondauksesta. Me ollaan nähty monta kertaa, mutta ei vaan olla juteltu sen kummemmin. No torstaina tutustuttiin ja bondattiin. Päätettiin perjantaina vielä jatkaa ja juhlistaa tätä uutta bondia. 🙂 Ensi kerralla Jenni vie mut sen mestoille. 😉

Eilen vietettiin Lauran yllätyssynttäreitä. Ihan huikee päivä ja ilta tyttöjen kaa. Ensin brunssi Storyssa, sit vähän lätkää ja shamppista HSR:ssä. Synttärijuhlat huipentui ELA showlla Hartwallilla. 

Kaikkea ihanaa, kevyttä ja easygoing elämää ollut, mutta, NYT kaipaan jo hetkeksi takas arkeen. Odotan jo maanantai aamua. Ensi viikolla tiedossa ehkä elämäni siistein muotinäytös, jota pääsen tsiigailee. Myös paljon treeniä ja normaalia bloginpäivitystä tiedossa. Eli ihan kiva viikko tulossa.

Mitä sinne kuuluu hei? Ollaanko näitä lämpimiä kesäpäiviä vietetty myös siellä? 

Seuraavana meen suihkuun. Kasvoillani on kasvonaamio ja kohta alkaa vartalokuorinta. Kerran viikossa kuorin ihoni. "Harjaan" sitä kunnolla, jotta verenkierto lähtee liikkeelle. Parasta on aloittaa uusi viikko fressinä. 

Kiitos ja näkemiin! Huomiseen.

xx Didem 

Kommentit

Kommentoi
 1. Ulla

  Kuulostaa siltÀ, ettÀ mimmi on ollut vauhdissa.Onko poika sun vanhemmilla hoidossa, vai onko isukin kanssa kotona, mun mamma bilettÀÀ?
  Itse sitĂ€ oli aikoinaan morkkis, jos oli pitkÀÀn pois Ă€idin roolista.Toki sitĂ€ on vlillĂ€ pakko pÀÀstĂ€ ulos. MĂ€ odotan,ettĂ€ tulis niitĂ€ lastenlapsia , ja voisi hoitaa kun on vielĂ€ suht nuori ja jaksaa…ei vaan kuulu…LĂ€mmintĂ€ viikkoa tÀÀltĂ€ Riksusta.

  • Didem

   Joo oltiin siis mieheni kanssa yhdessÀ. KÀydÀÀn yleensÀ yleensÀ yhdessÀ ulkona. En tykkÀÀ kÀydÀ yksin. Luca oli vanhemmillani. Nyt on tosi paljon kaikenlaisia eventtejÀ ennen kesÀlomaa, ettÀ kaikkiin en edes voi osallistua. TÀnÀ viikonloppuna sattui olemaan kahdet synttÀrit ja pari tapahtumaa. Ei mulla tuu morkkista, tiedÀn ettÀ Luca on mielellÀÀn isovanhemmilla ja olen heistÀ erittÀin kiitollinen. Ei ole mikÀÀn itsestÀÀnselvyys, ettÀ on niin lÀheiset isovanhemmat.

   Vaikka valvon ja pidĂ€n hauskaa niin en ”dokaa”. Eli periaatteessa mulla ei koskaan oo darraa tai huonoo oloa. TykkÀÀn olla ihmisten ilmoilla, kuunnella musiikkia ja tanssia ? Mut parasta on kotona hengailu perheen kanssa.

   Aurinkoista viikkoa ❀

 2. Vierailija

  SÀ olet kyllÀ niiiiin kaunis ja inspiroiva! Katselin sun vanhoja postauksia ja oon ihan hÀkeltynyt, ettÀ kuinka malliainesta olisit! Ihanaa pÀivÀnjatkoa sulle! <3

  • Didem

   Kiitos ja mitĂ€ kehuja ❀ Wow.
   Ihanaa viikonalkua sulle!

   Xx

 3. Cavok

  Perhaps match maid in Hel nÀytös?? ?

  • Didem

   Perhaps ? Ootko tulossa?

 4. Emilia1

  MistĂ€ ihanat farkut on? 🙂 kuulostaa onnistuneelta viikonlopulta <3

  • Didem

   Farkut ovat Zarasta, mutta ovat vanhat.

 5. Anu

  OLet superkaunis, mutta niin kovin laiha.

  • Didem

   Joo..Olen aika pienikokoinen.

 6. Vierailija

  Vitsit sÀ inspiroit mua leikkaamaan hiukset just tollasiks ihan hieman hartioiden yli ulottuviksi. Inspiroit mua myös pukeutumaan just niin kun haluun. Mulla oli aina ollut tosi pitkÀt hiukset, mutta nyt rakastan mun uutta freshiÀ tukkaa! Oot ihana, ei muuta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä