Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

IDÄSSÄ ON..

29.07.2015 5 kommenttia

..parempi valikoima, kun puhutaan vaatteista.

Siksi tulen aina tasaisin väliajoin Itikseen shoppailee. Kaupat, joissa käyn, kuten Zara, Mango, BikBok..ovat rauhallisia ja siistejä. Kokoja löytyy ja useimmiten myös ainakin Zaran valikoima on laajempi ja parempi kuin keskustan liikkeen. Parhaimmat kappaleet, uutuudet ja koot eivät lopu kesken, koska niistä ei ole samanlaista huutoa kun keskustan Zarassa.

Suoraan sanottuna syy miksi mun makuun olevat vaatteet jäävätkin henkareille on, koska ”katutyyli” ja pukeutuminen Itiksessä on snadisti erilaisempaa ja myös eksoottisempaa, kuin omani. En tarkoita tätä mitenkään pahalla!                 Monta vuotta seuranneena, voin vaan todeta, että Itiksen liikkeet ovat paremmin varusteltuja kuin keskustan, koska keskimäärin siellä käyvät ihmiset ostavat erityyppisiä vaatteita. 

Ootteko huomanneet saman?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

xx

                            

                          Mekko/ZARA, Boots/ZARA, Laukku/Chanel, Huivi/Gucci, Aurinkolasit/RayBan

Kuvat/Mamma

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Silva

  Jaa! Speciellt det där med att det är lugnare i Itis, får ibland panik i t.ex. centrums Zara när det är så fullt med människor och råddigt överallt 😀 känns skönare att handla i Itis då!
  Tack för en härlig blogg, gillar starkt din stil, den är så annorlunda (på bästa möjliga sätt) än de flesta andra bloggares stil. Du står verkligen ut! xx

 2. Anni

  Pitää kyl paikkaansa. Jankkaan aina kavereille et menkää sinne Itikseen esim alejen aikana et sieltä löytyy koot vielä! 🙂

 3. salla

  itse olen huomannut saman! ennen keskustassa asuneena tottui, että se mitä lähti metsästämään oli heti ehtinyt loppua. Nyt kun Itis on lähellä tulee harvoin pikku ostoksen takia lähdettyä pidemmälle 🙂

 4. vickii

  Aivan ihana asu TAAS! oot mun esikuva kyl 🙂 <3 on niin ihana seurata sun blogia!! Ehdottomasti paras blogi kaikista. Olet aito ja sulla ei ole noussut pissa päähän toisin kuin muilla suomalaisilla bloggareilla. Pidä toi linja!!!! 🙂

 5. Idän ihmeet

  Niin,eksoottisempaa koska idässä on paljon mamuja.Suomalainen pääsääntöisesti pukeutuu samaan tyyliin niin idässä kuin etelässäkin ..sillä jopa varakkaammarkkin käyttää ilmeiseti samoja ”tavis” liikkeiden vaatteita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä