Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

ERILAINEN KESÄTYTTÖ

25.06.2015 19 kommenttia

Näissä kuvissa en pompi niityllä valkoinen pitsimekko päällä, hiukset huolettomasti luonnonkiharoilla paljainvarpain, niin kuin kesätyttö tekee. 😉 Vaan näissä kuvissa pitsimekon sijasta mulla on luonnonvalkoinen pitsimäinen paita ja hapsubootsit. Olen kaupunkilaiskesätyttö .:D Kai niitäkin on? Ei aina tarvii kuuluu siihen tiettyyn muottiin ja tuo pätee monessa muussakin asiassa. 

Kulkekaa siis aina omaa polkuanne. On myös rohkeaa pelätä ja ilman rohkeutta ei voi pelätä, jännittää ja saavuttaa. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Boots/ZARA, Laukku/Chanel, Paita/Notion 1.3 Nelly.com(gifted), Housut/ZARA, Nahkatakki/RiverIsland, Aurinkolasit/RayBan.

Kuvat/Elina Alanne

Hiukset/Antonio Flores

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Marie

  aivan ihana asu 🙂 Ja tosi fresh toi sun tukka! I likey 🙂

  • Didem

   Kiitos Marie 😉

 2. Crace

  Hei Didem! Olet mielestäni joissain kuvissa huippumalli Erin Wassonin näköinen : )!

  • Didem

   Otan tuon kohteliaisuutena 🙂 Kiitos ihana!

 3. Tuuli

  Moikka Didem!
  Ihana look! I like it A LOT!!! 🙂 Noi sun hiukset on kyllä ihanan elinvoimasen näköset. Syötkö jotain hiuksille tarkoitettua luontaistuotetta? 🙂 Itse huomasin raskauden jälkeen et koin kunnon ”karvanlähdön” päässäni 😀 joten jos positiivisia kokemuksia jostain luontaistuotteesta josta on ollut apua hiuksille niin vinkit on enemmän kun tervetulleita 🙂

  Olisi ihana saada näin kesällä postaus sun aurinkolaseista 🙂 :)ne sun top suosikit ja kenties oisko jotku jotka haluaisit kokoelmaasi vielä lisäks.. onko muuten noi sun clubmasterit small kokoset? 🙂

  Ihanaa kesää sulle ja koko perheellesi!!

  • Didem

   Heissan!

   Kiitos <3

   En kyllä syö, mutta olen monesti ajatellut että pitäisi syödä. Hiukseni ovat nyt hyvinvoivat, mutta eivät todellakaan ole olleet aina. Viime kesänä leikkasin hiuksiani reilusti ja vasta sen jälkeen ne ovat alkaneet taas elää 😀

   Kannattaa kysyä joltain asiantuntijalta noista hiusravinteista!

   Hyvää Kesää Tuuli!

 4. Ei pahalla...

  Mikä on sun suurin ”saavutus” elämässä Didem? Annas kun veikkaan… Se, että olet onnistunut hankkimaan lapsen rikkaan miehen kanssa, jonka siivellä voit nyt viettää mukavaa elämää laittamatta tikkua ristiin sen eteen? Aika hyvin kolmekymppiseltä naiselta! 😀

  • Didem

   No olkoon sitten vaikka niin 😀 hahah

   Harmi että tuottaa sussa noin suurta ärtymystä.

  • Srsl

   Mä vieläkin ihmettelen mitä se muiden persettä kutittaa miten toiset elää? Se ei ole multa mitään pois, että joku nyt on minua rikkaampi ja menestyneempi (Didemin tapauksessa myös kauniimpi, lol :p). Kunhan ihminen on tyytyväinen elämäänsä(jota ano ei näköjään ole) 🙂
   Turha tulla purkamaan katkeruuttaan muille ihmisille (ja ei kannata selittää mitään ettet olisi jossain tasolla katkera/kateellinen sillä miksi muuten edes näkisit vaivaa kommentoida kys. blogiin.

  • Annika

   Myös mun paras saavutus alle kolmekymppisenä naisena on lapsi miehen kanssa 🙂

  • V

   Nii i.. Vähä hankalaa se lapsi on saadakin naisen kanssa

 5. Nana

  Luin susta ensimmäistä kertaa Me Naisista viime viikolla ja täytyy sanoa, että olet todella upea ja itsevarma nainen! Ihailtavaa, että uskallat olla oma itsesi ja elää juuri sellaista elämää kuin itse haluat! Itsellenikin on aina ollut tärkeää tehdä rohkeasti omat valintani ja toteuttaa omia unelmiani, oli todella inspiroivaa lukea haastattelusi! Kaikkea hyvää! 🙂

 6. http://lily.fi/blogit/mia-k

  Aurinkoista viikkoa :))
  Tykkään sun tavastasi kirjoittaa. Tuo ed pipopostaus oli hyvä!

 7. Huumoria

  Kertoo enemmän kirjoittajista kuin Didemistä toi raha-asia jota jauhetaan postauksesta toiseen. Paljastaa kirjoittajasta sen että se rikkaus on hänelle itselleen hyvin tärkeää oli sitä tai ei. Jos on toisten menestyksen yhdestä seurauksesta eli rahasta pahansuopainen tai katsoo toisia vaan ”rikkaina” tai ”köyhinä” ensisijaisesti niin omat arvot saattaa olla pielessä. Jos fyrkka ei itselle maailman tärkein asia niin kohta huomaat et ihmisillä on silmät ja nenä, nimikin. Tyttöjä ja poikia. Ei kannata tiirailla tissejä ovensilmästä vaan mennä huoneeseen ja katsoa kokonaisuutta. Saatat huomata et siellä on huonekalujakin ja vaikka mitä.

 8. Huumoria

  Voisitte vaikka miettiä et onpas kiva kun jollain muulla menee paremmin kuin omassa surkeassa elämässä ja et on aika kunnioitettavaa ettei rahatilanteen muutos ole pilannut tätä tyttöä nimeltä iso D.

 9. Huumoria

  Kannattaa myös tajuta et se oman elämän surkeus ei välttämättä johdu rikkauden puutteesta. Luulin esim. itse vielä n. viikko sit tarvitsevani enemmän rahaa ja kohtalo näytti et tarvitsen käytöstapoja. Huumoria.

  Tosi nätit vaatteet muuten! 😉

 10. Heh

  Heh tajusin et mulla on paikoittain raivostuttava saarnamiestyyli joka pitää muuttaa. Onneks oon sellanen etten nuku niin kauan kunnes oon kaikista paras. Täällä haukun ja neuvon muita vaikka pitäis katsoa peiliin. Veljen silmässä roska ja omassa hirsi.. Onneks tyhmäkin oppii. Tästä kannattaa varmaan ottaa muidenkin oppia jotka täällä ja missä vaan arvostelee muita. Tai saarnaa. 😀

 11. Lene

  Suomessa ns. huono-osaisuus on ihan oma valinta suurimmassa osassa tapauksia. Itsekin olen ponnistanut duunariperheestä huippupalkattuun ammattiin. Kiitos blogista, hienoja asuja, inspiroivaa!

 12. Tonja:)

  Olen samaa mieltä siitä, etää on ihana asu!tutuistuin sinuun ekä kerrän me naiset lehden kautta.Olet herttainen ja aito blogisi perusteella.Jatka samaan malliin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä