Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SATEENKESTÄVÄ LAUKKU

24.06.2015 8 kommenttia

Huomasin etten omista sateenvarjoa tällä hetkellä, sen sijaan minulta löytyy sadelaukku. 🙂  Guccin väska on kulkenut matkassani jo 3 vuotta ja on edelleen kuin uusi, vaikka laukkua olenkin käyttänyt paljon. Tykkään mallista ja pidän matskusta. Vois olla jopa vähän too much makuuni, mutta ei ole. Logot ei hypi silmille. 

Meillä oli ystäväni Virpin kanssa aamupalatreffit Ekbergissä ja ehdittiin juttelee tyttöjen juttuja pari tuntia, ennen kuin molemmat lähti eri suuntiin. 

Aamupala on päivän paras ateria. Päivän paras aika on ylipäätään aamut, aamuruuhka, aamun raikkaus, aamukahvit, ihmiset ovat freesejä aamuisin. Kaupungin heräämistä on ihana seurata. Oma kehoni tarvitsee runsaasti energiaa aamuisin, joten omalla kohdallani pelkkä kahvi ei riitä, vaan haluan nauttia ravitsevan aamupalan. Tänä aamuna söin ensin kotona aamupuuron Lucan kanssa ja sitten Ekbergissä otin tomaatti-mozzarella sämpylän kahvin ja tuorepuristetun apelsiinimehun kera. Puuron syön joko täysin naturellina, tai sitten laitan nokaren voita, kuivattuja karpaloita ja pekaanipähkinän palasia. Jälkimmäinen vaihtoehto pähkinöiden kanssa, on suositumpi aamuisin 🙂

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuvat/Virpi

 

Kommentit

Kommentoi
 1. http://lily.fi/blogit/mia-k

  Kyllä, aamut on parhautta 🙂
  Ja, sun pipo ihana!
  Kivat kuvat!

 2. Vickii

  Ja taas jälleen kerran U P E A! <3 lämmitti kyllä mieltä kun vastasit niin kivasti mun edelliseen kommenttiin :’)

 3. Emppu

  Oot ihana! 🙂

 4. salzbrg

  Olet kyllä edottomasti ihan yksi helsingin kauneimpia ja kiinnostavimpia ihmisiä! Ihme jos kukaan tv puolen tuottajista ei ole vielä osoittanut kiinnostustaan!:) vai kiinnostaako itseäsi ylipäätään sellainen?
  Upealta näytät taas näissäkin kuvissa!!

 5. -

  Tässä on karakteeria.

 6. Riina / http://the-beauty-aid.blogspot.fi

  Hei Didem!
  Luen blogiasi tänään ensi kertaa. Näin jutun sinusta MeNaiset lehdessä ja oli pakko tulla kurkistamaan blogiasi. Mielestäni sinulla on ihanan rento tyyli niin vaatteissa kuin jutuissakin.
  Itse olen ”perinteinen” suomalainen nainen ja haluan ansaita omat rahani, esim. ravintolassakin maksetaan mieheni kanssa aina omat laskumme 😀 Mielipiteeni eroavat siis paljon omistasi, mutta olisiko blogisi niin kiinnostava, jos elämäntyylisi olisi erilainen? Luin nimittäin kaikki tämän vuoden postauksesi putkeen, niin koukkuun minä jäin 😉

  Ps. Kauneuden ammattilaisena (ja suurkuluttajana) pisti silmääni se ettet käytä yövoidetta. Päivävoiteen päätarkoitus on suojata ihoa päivän aikana, yövoide taas korjaa vaurioita. Ihon ikääntyminen alkaa jo noin 20 vuoden iässä ja silloin olisi myös hyvä aloittaa yövoiteen käyttö.
  Olet kasvoistasi kyllä ihanan luonnonkaunis 🙂

 7. K

  Moikka Didem!
  Voisitko tehdä jonkun uuden videopostauksen? Sulla on miellyttävä puheääni ja sun persoona tulee mun mielestä paremmin esille niiden kautta. Vaikutat niissä mukavalta symppikseltä. Mahtavaa kesän jatkoa sulle!:)

 8. foxy

  Didem, olet hurjan kaunis, mutta älynlahjoilla sua ei ole siunattu valitettavasti… tulee mieleen, että mitä sitten, kun olet keski-ikäinen ja siitä vanhempi? Ulkonäöstä ei siinä vaiheessa taida olla paljon iloa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä