TÀmÀ sivu kÀyttÀÀ evÀsteitÀ palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. KÀyttÀmÀllÀ sivustoa hyvÀksyt evÀsteiden kÀytön. LisÀtietoja
OK

LAS VEGAS SHOPPINGS

24.04.2015 27 kommenttia

Tässä nämä ostokset nyt sitten olisi 🙂

Louis Vuittonilta hommattiin weekend bag (koko 50) ja pieni kukkaro. Halusin mahdollisimman pienen vetoketjullisen kukkaron, johon saan kortit, setelit ja kolikot. 

Cartierin kassista löytyy valkokultainen Love bracelet. Kyyneleet valui minulta kun mieheni sanoi että mun on aika saada uusi lisäys love kokoelmaani. Cartierin palvelusta jäi erittäin miellyttävä kokemus. Meitä palveli niin sydämellinen, hauska ja mukava homo mies, joka teki niin suuren vaikutuksen että lähetin hänelle vielä jälkeenpäin sähköpostia, jossa kiitin häntä mieleenpainuvasta palvelusta.

Kultainen love bracelet on Bahamakselta ja nyt tämä uusin sai nimekseen Las Vegas 😉 Näiden korujen arvo vain nousee ja jonain päivänä voin antaa korut eteenpäin lapsenlapsilleni, jos niitä tulee. <3 Olen onnentyttö ja onnellinen. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Steve Maddenista ostin mustat kengät.

Ja sitten rakas Chanel..se vain oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sininen easy caviar flap osu ja uppos. Väri on erittäin mieluisa ja hillitty. Mitä mieltä te lukijat olette tästä väristä ja mallista? 

” Take time to be thankful for everything that you have. You can always have more, but you could also have less.”

 

Kommentit

Kommentoi
 1. tuulis

  MitĂ€ olet tykĂ€nnyt easy caviarista? Tuntuuko se liian pehmeĂ€ltĂ€, menee kasaan? Voisitko tehdĂ€ jonkun postauksen jossa vertaan nĂ€itĂ€ laukkuja keskenÀÀn? 🙂 saako muuten kysyĂ€, miksi pÀÀdyin hankkimaan niin samanlaisen laukun kuin sinulla on jo? musta jumbo.?

  • Didem

   Se on pehmeÀ, mutta ei mene kasaan. Kokemusta on alle viikko, joten ehkÀ palaan asiaan vielÀ myöhemmin :).

   PidĂ€n mallista..vaikka malli on lĂ€hestulkoon sama, niin vĂ€ri on toinen. Entuudestaan mulla on se musta jumbo caviar ja beige lambskin jumbo. Sitten kun Karl Lagerfeld pÀÀttÀÀ tehdĂ€ taas punaisen caviar klassikon, niin haluaisin sen myös. 😀

   Olen Chanel fani. PidÀn erittÀin paljon tÀstÀ mallista, oli se sitten klassikko tai tÀmÀ. Olen pienestÀ saakka haaveillut nÀistÀ laukuista.

   xx

 2. S

  Aivan ihania ostoksia!!! Oot kyllÀ onnentyttö:))

  • Didem

   K I I T O S <3

 3. tÀh?

  Miks piti mainita homo mies? Siis pomppaa vaan silmÀÀn, en muista aiemmin lukeneeni sun teksteistĂ€ myöskÀÀn heteronaisista tai -miehistĂ€? 😀
  Ovatko he jotenkin oma lajinsa tai tekee heistÀ erityisiÀ tms?

  • Didem

   Joiltakin tyypeiltÀ tÀmÀ suuntautuminen korostuu kÀytöksessÀ. Voisin ihan hyvin kuvailla jotakin todella heteroksi, jos siihen tulee aihetta.

   TĂ€stĂ€ tyypistĂ€ halusin korostaa sitĂ€ sen takia, koska se tuli niin vahvasti hĂ€nestĂ€ esiin. Cartierin kĂ€ynnin jĂ€lkeen keskustelimme aiheesta pitkÀÀn miksi homot ovat mukavampia, sosiaalisesti taitavampia ja Ă€lykkÀÀmpiĂ€ kuin heterot. Keskustelussa nousi esiin paljon eri ajatuksia. NiistĂ€ voisin joskus vaikka kirjoittaa oman postauksen 🙂

   JÀlleen kerran liikutuimme molemmat tÀstÀ kovin sydÀmmellisestÀ ja ihanasta ihmisestÀ.

   xx

 4. Saara

  Ihania ovat mutta aikamoista tuhlausta laittaa 15 000 euroa tuosta noin vaan ostoksiin! Vaikka kuinka rakastaisi Chanelia ei kai niitÀ koko ajan tarvitse ostaa? Itse koen itse ostetut tuotteet arvokkaammiksi kun on omalla työllÀ ansaittu, vaikka kyllÀ lahjojakin otan mielellÀÀn vastaan. No, jokainen tyylillÀÀn.

  • Annika

   ”Tuhlaus” on suhteellista…. Kenelle se on 15€, toiselle 15000€ ja kolmannelle 15000000€ jne. Joten jokainen shopatkoon omalla budjetilla ja oma budjetti on tĂ€ssĂ€ tapauksessa Didemin ja hĂ€nen miehensĂ€. MitĂ€ lahjoihin tulee niin kyllĂ€ se vaan on erittĂ€in arvokasta kun mies on valmis panostamaan naiseensa ja antamaan hĂ€nelle lahjoja. Varsinkin kun nainen on kotiĂ€iti ja pitÀÀ varmasti erittĂ€in hyvÀÀ huolta lapsestaan. Se ei aina ole niin helppoa hommaa… Kannattaisi ajatella hieman laajemmin, ihmiset kun elÀÀ niin monenlaisia elĂ€miĂ€ 🙂

  • Saara

   Ei se kai Didemin budjetti ole kun hÀn ei mitÀÀn itse omista? Lahjat ovat toki kivoja en sitÀ yhtÀÀn kiellÀ. 5000e laukku muutaman kuukauden vÀlein eri vÀreissÀ ei ehkÀ ole se tapa jolla itse elÀisin vaikka itsellÀnikin niitÀ on ja itse kaikki ostanut. Onkohan tÀmÀ neiti koskaan miettinyt ettÀ ostaisi vaikka osakkeita tai sijoittaisi rahastoihin (tosin miehen rahojahan nekin olisivat). Puhumattakaan ettÀ ostaisi sijoitusasunnon. EnkÀ vÀhÀttele kotiÀitiyttÀ, oma Àiti oli sitÀ osan elÀmÀstÀÀn, mutta hÀnellÀ onkin useampi koulutus ja oli luonut uraa sitÀ ennen eikÀ se tilanne kuin tÀssÀ tapauksessa. Jos on tuon verran laittaa tavaraan mitÀ jo entuudestaan omistaa voisi kai yhtÀ hyvin myös lahjoittaa saman verran hyvÀntekevÀisyyteen ihmisille jotka sitÀ oikeasti tarvitsevat, niin ainakin itse teen.

  • Life is life

   Hahaha, hupaisaa kun Didemin lukijat antavat sijoitusvinkkejÀ. Luulen ettÀ Didemin mies tietÀÀ mihin sijoittaa, kun itse on sijoittaja. Cartierit ja Chanelit ovat oiva sijoituskohde. Vuosi vuodelta hinnat nousevat;) Ihania ostoksia ja ihana tyyli.

 5. X

  No nyt on kyllÀ sanottava, ettÀ rahaa on, mutta ei makua!

  • Tyylilyyli

   Olen kanssasi niiiiin eri mieltÀ. Didemin boho chic tyyli on ihan huippua. Kun selaat suomalaisia muotiblogeja, niin ne ovat kuin kopioita toisistaan. Olen aina ihmetellyt, kuka 25-vuotias oikeesti haluaa nÀyttÀÀ 50-kymppiseltÀ Burberry trenssi/tikkitakki niskassaan ja Hermésin H- vyönsolki vilkkuen lantiolla. Rahalla saa merkkivaatteita ja logoja, mutta ei tyyliÀ.

  • Girl

   No nyt on kyllÀ sanottava, ettÀ rahaa on, mutta myös makua! Aivan ihania ostoksia jÀlleen kerran Didem!!:)

 6. Tiia

  Ihanii ostoksia! 🙂 Löysin sun blogin vast jokunen aika sit ja tĂ€ytyy sanoo et ensin ajattelin vĂ€hĂ€n negatiivisesti, mut kuitenkin löysin itteni tÀÀlt pĂ€ivĂ€ toisensa jĂ€lkeen ja nyt oon kyl aivan eri mieltĂ€! Vaikutat niin herttaselt ja mukavalt ihmiselt ja sun juttuja on aina kiva lukee :))

 7. M

  Niin pinnallista. Tuleeko materiaalista noin hyvÀ olo? Eikö se ole hetkellistÀ? Eikö olisi mahtavaa etsiÀ hyvÀÀ oloa jostain vÀhÀn syvempÀÀ? ItseÀ jotenkin hÀiritsisi tuollainen kuluttaminen ja rikkauden esiin tuominen. Nolottaisi nousta jostain limusiinista kallis laukku olalla.

  • Black Jack

   Kommentistasi pÀÀtellen et ole kÀynyt vegasissa. Limusiinilla kuskataan ilmaiseksi vaikka koko pÀivÀn, jos olet pelannut vÀhÀn enemmÀn, kuin muutaman tonnin;) Hahaha en usko, ettÀ Didem kÀyttÀisi limusiinin kyytiÀ pröystÀilyyn.

  • Tiiasara

   Toiset tuhlaavat kalliisiiin laukkuihin, toiset ostaa Henkkamaukalta ja ebaysta Kiinakamaa. Kumpi on parempi? En usko, ettÀ kukaan oikeasti ei-pinnallinen jaksaisi nÀhdÀ vaivaa toisen ostoksista. Ihania laukkuja, jos olisin rikas niin varmasti ostaisin pelkkiÀ Chaneleita. Parempi viisi Chanelia kuin 20 halpalaukkua!

 8. Tuuli

  Moikka Didem!
  Löysin blogisi tÀnÀÀn ja olen viimiset 5h selannut ja lukenut sitÀ!:D
  ItsellÀni ei ole muuta kun positiivista palautetta siitÀ joten jatka samaan malliin! Itse 5-vuotiaan ÀitinÀ olen myös rakastanut muotia+hyvinvointia hyvin paljon ja ne elÀmÀssÀni pysyneet vaikka Àidiksi olen tullutkin. EikÀ se mÀÀritÀ millainen on ihmisenÀ, ystÀvÀnÀ, ÀitinÀ tai kumppanina <3
  Olen siis nauttinut postauksistasi PALJON, mutta nĂ€in kevÀÀn/kesĂ€n kynnyksellĂ€ haluisin esittÀÀ toiveen 🙂 olisi mukava kuulla sinun mietteistĂ€si must aurinkolaseista. Millaisia aurinkolaseja itsellĂ€si on/ ne omat lempparit ja millaiset kenties haluaisit vielĂ€ kokoelman jatkoksi.. 🙂

  Aivan ihanaa kevÀÀn jatkoa!!!!

 9. Nimetön

  Mulla on kans ollut tuo LV:n Keepall 55 lĂ€hes kymmenen vuotta jo ja mammalle ostettiin sama Monacosta silloin kun Nizzassa asuin. Ihan luottolaukku viikonloppureissuille ja lentokoneessa. 🙂 vielĂ€ kun se tuosta patinoituu niin on upea. Mihin lompakkoon muuten pÀÀdyit? Mulla on niitĂ€ jokunen kertynyt, pitĂ€isi varmaan alkaa myymÀÀn pois. 😀

 10. M

  limusiinilla kuljetetaan ilmaiseksi kun on pelannut enemmĂ€n kuin pari tonnia… EihĂ€n se ole mikÀÀn ilmainen limusiinikyyti..mut en ymmĂ€rrĂ€ kuinka rahaa pystyy tuhlaamaan noin paljon vain itseÀÀn varten. En siis syytĂ€ mistÀÀn. Tottakai mies voi tehdĂ€ omilla rahoillaan mitĂ€ haluaa. Saa olla ylpeĂ€ saavutuksistaan. 🙂 kaunis nainen, rahaa, valtaa..mitĂ€ muuta sitĂ€ elĂ€mĂ€ltÀÀn haluaisi 😉

  • Marje

   Maksaako Didem verot saamistaan lahjoista ??

 11. Laura

  Onko toi Chanel enemmÀn navy vai (sÀhkön)sininen? Kuvista jÀi vÀhÀn epÀselvÀksi. Mutta ihana! Eikös se punainen ollut haavelistalla ekana? LÀÀh :p toi Cartier!! Ihana vaikka mun lemppari on kyl toi kulta. Uskomatonta ettÀ taas joku itkee kuinka itse pitÀisi tienata ym. MÀ en vois rakastaa enempÀÀ mun laukkuja mitkÀ mun mies on mulle ostanu (mulla myös niitÀ omia ostamia) ja toi hyvÀntekevÀisyys juttu on kyl semmonen 2jakonen juttu kun suurinosa rahoista menee kumminkin organisaation pyörittÀmiseen eikÀ oikeaan apuun..

 12. NiSi

  Olet kaunis ja tyylikÀs nainen. Arvostan myös suorasukaisuuttasi, mutta se mikÀ sinussa herÀttÀÀ vain sÀÀliÀ on tuo, ettÀ materia tekee sinut noin onnelliseksi, ettÀ ihan itket onnesta.
  ItsellĂ€ni tuo materian tuoma hyvĂ€ fiiis ainakin hiipui sitĂ€ mukaan mitĂ€ palkkapussi pasui. Ennen sitĂ€ oli super iloinen, kun oli saanut sÀÀstettyĂ€ johonkin upeaan laukkuun tai kenkiin, mutta nyt kun iĂ€n myötĂ€ myös tulot ovat kasvaneet niin en saa juuri mitÀÀn tyydytystĂ€ rahalla hankituista asioista. Sen takia en osta kaliita laukkuja tai kenkiĂ€ enÀÀ kuin ehkĂ€ kerran vuodessa, jos edes ninkÀÀn usein, sillĂ€ yhtĂ€ paljon tyydytystĂ€ niistĂ€ saa nykyÀÀn kuin ihan ”normaalin” hintaisista tuotteista. Nykyisin minut tekee onnelliseksi ihan muut asiat kuin materia 🙂 Elastisen biisissĂ€kin oli se jonkun fiksun toteama lausahdus, ettĂ€ ”jotkut on niin köyhiĂ€ ettei niillĂ€ ole muuta kuin rahaa”. Kaikkea hyvÀÀ sinulle, kannattaa yrittÀÀ alkaa nauttmaan enemmĂ€n niistĂ€ asioista mitĂ€ ei voi rahalla ostaa/saada 🙂

 13. Tax free

  EnpĂ€ usko, ettĂ€ sveitsissĂ€ asuva joutuu maksamaan lahjaveroa nĂ€in pienistĂ€ lahjoista 😉

 14. merja

  MistÀ tuo ihana musta mekko on perÀisin?
  Kiitos vastauksesta ja mukavaa kevĂ€ttĂ€! 🙂 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä