TÀmÀ sivu kÀyttÀÀ evÀsteitÀ palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. KÀyttÀmÀllÀ sivustoa hyvÀksyt evÀsteiden kÀytön. LisÀtietoja
OK

CALIFORNIA, I’M YOURS!

28.02.2015 42 kommenttia

Not yet, but very soon. 🙂

MitÀ kuuluu rakkaat?

Aikamoisen kohun sain aikaiseksi, hups!

HyvÀ, ettÀ olen herÀttÀnyt keskustelua!

Olen lukenut jokaisen saamani kommentin, kiitoksia. 😉 

Hieman suruttaa heidĂ€n puolesta, jotka haluaa vain mennĂ€ henkilökohtaisuuksiin. Kommenttien sisĂ€llön perusteella, suomalaiset naiset vaikuttavat hyvin ahdasmielisiltĂ€. Kommentteja on tullut laidasta laitaan ja olen saanut valtavan mÀÀrĂ€n myös positiivista palautetta ihmisiltĂ€, rakentavan ja vĂ€hemmĂ€n rakentavan kritiikin lisĂ€ksi. Joskus mietin onko ihmisillĂ€ lainkaan huumoria? 🙂

Ennen kun siirrytÀÀn seuraavaan aiheeseen, niin jaan vielĂ€ pari hyvÀÀ linkkiĂ€ tĂ€hĂ€n liittyen. Poliitikko Mikael Jugner on jakanut postaukseni sivulleen, johon pÀÀsette TÄSTÄ .

Myös Me Naiset nettisivuillaan oli tehnyt ihan hauskan jutun minusta 🙂 Linkki siihen TÄSSÄ.

Radiokanava Voicen musiikkipÀÀllikkö ja yhteisömanageri Jussi MĂ€ntysaari, teki todella hauskan parodian jutustani henkilökohtaiseen blogiinsa. Suosittelen lĂ€mpimĂ€sti katsomaan linkin. MinĂ€ nauroin ja paljon! 😀 Linkki TÄSSÄ .

Annan vielĂ€ ohjeen suomalaisille naisille: PyritÀÀn kunnioittamaan toisten mielipiteitĂ€ ja valintoja elĂ€mĂ€ssĂ€. VĂ€hemmĂ€n vihaa ja enemmĂ€n rakkautta. 

Arvatkaas mitĂ€? Me lĂ€hdetÀÀn Californian Santa Monicaan alkuviikosta. Luvassa siis paljon aurinkoisia asukuvia! Ollaan koko kevĂ€t JenkeissĂ€. Jos teillĂ€ toivepostauksia tulevaa California reissuun liittyen, niin laittakaa kommenttia. Voin sitten paikan pÀÀllĂ€ toteuttaa niitĂ€. 🙂 

xxx

                             

                             

     

                            

        

                            

        

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Laura

  Olisi kiva jos tekisit jonkin matkaopas tyyppisen postauksen Kalifornian muotiliikkeistĂ€. VinkkejĂ€ tuleville matkustajille hyvistĂ€ shoppailupaikoista 🙂

  • Didem

   🙂 juu!

 2. Jenni

  Voi mikĂ€ kateus iskee kun pÀÀset lĂ€mpimÀÀn Californiaan! 😀 ihanaa reissua, odotan innolla sun postauksia sieltĂ€ 🙂

  • Didem

   Jee, mÀkin odotan <3

 3. fiftyshadesofme

  mites kun tÀssÀ mietin, elÀmÀÀs kehut niin tosissaskos uskot et siellÀ playroomissa leikkii ainoastaan sÀ miehes kanssa?

  • Babylove

   nĂ€in mĂ€kin olen vĂ€hĂ€n ymmĂ€rtĂ€nyt…

  • Oma elĂ€mĂ€ kannassa

   TÀh? MikÀ nyt taas mÀttÀÀ? Oman playroomin puute?

  • lostthecountoftheshades

   VeneellÀ tais kesÀllÀ olla aika avoimet ovet, onkohan playroomissakin?

 4. Jassu

  Olisi kiva jos tekisit katumuotipostauksen sieltÀ. Kuvaisit mielenkiintoisesti pukeutuneita ja mainitsisit mistÀ vaatteet ovat. Postauksissasi jÀtÀt usein merkit mainitsematta ja se vÀhÀn hÀiritsee. Muuten tykkÀÀn kovasti tyylistÀsi ja erityisesti siitÀ, ettÀ olet aito ja suorasanainen.

  • Didem

   HyvĂ€ idea! Hope mun kuvaustaidot riittÀÀ 😀

   Se on totta ja todella ÀrsyttÀvÀÀ. TÀstÀ lÀhtien lisÀÀn ne asudetailsit!!

   Kiitos <3

 5. Babs

  Taisinpa minÀkin kirjoittaa blogiin aiheesta.. :)Kun toi on tuntunut ihmisiÀ kiinnostavan. Kiva kun on herÀttÀnyt ihmisissÀ ajatuksia ja jatka samaan malliin nainen!! baboonsbubble.blogspot.com

  • Didem

   Mooi 🙂 KĂ€vin kattoo! ;)) <3

   puspus

 6. Ohikulkija

  Ai svide, ihanaa saada jenkkikuvia !

 7. lapsuus

  Vitsit minkĂ€ lapsuuden Luca saa, siis hyvĂ€ssĂ€ mielessĂ€ 🙂 Monet maat, kulttuurit ja kielet tulee tutuiksi. MissĂ€ hĂ€n aikoo koulunsa kĂ€ydĂ€?

  • Didem

   Onhan se rikkaus! Lucan koulusta..tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ nĂ€en ettĂ€ hĂ€n aloittaa ruotsinkielisen koulun HelsingissĂ€ 🙂 Siihen on vielĂ€ aikaa ja mieli ehtii muuttua.

   ps. Rakastan HelsinkiÀ <3

 8. Pertti 35v.

  Oot edelleen mielestĂ€ni aika sÀÀlittĂ€vĂ€, mutta anyways tosi hauskaa lukee sun itsekeskeisiĂ€ ja pinnallisia juttuja, en oo aikoihin nauttinut nĂ€in paljon jonkun teksteistĂ€. Jatka samaa mallia. Parasta olisi jos hankkisit oman TV shown mĂ€ ainakin kattoisin, varmasti saisitkin oman tolla sun mediahu***amisella. pusuja ja jaksuja sulle 🙂

  • Didem

   Ainakaan et tylsisty 😀 haha

 9. Amanda

  Asuessani ulkomailla opin suomalaisista mm. sen, ettÀ suomalaiset on h*lvetin kateellisia ja sen, ettÀ harvoilla on hyvÀt kÀytöstavat. En ymmÀrrÀ miksi kaikki pitÀÀ heijastaa oman navan kautta? Surullista.

  Onneks on poikkeuksia sÀÀntöön 😉 vaikutat huippu mimmiltĂ€ ja mĂ€ rakastan sun tyyliĂ€ <3

  • hoihhoijjaa

   Onneksi et ole ainut kuka ei Suomessa asu ja silti huvittaa koko skeida kommentoijineen pÀivineen. Jos ei olla kateellisia niin minkÀs piikkiin sit laitetaan

  • Didem

   Thanks ladies <3

 10. Nimetön

  kaunis

  • Didem

   🙂

 11. Salla

  ÄÀÀÀÀÀ ottakaa mut mukaan please!! 😀 En just nyt keksi ihan heti Santa Monicaa parempaa paikkaa kartalta.. Lucky you! 🙂 Muistan kun olitte viime kerralla ja blogin sisĂ€ltö oli parhaimmistoa silloin. Maisemat, lifestyle, rentous.. Ainakin jÀÀn odottamaan uusia postauksia! Kurja juttu minkĂ€laisen myrskyn sait aikaiseksi viimeaikaisella postauksella, kai mĂ€ oon tottunut lukemaan sun tekstejĂ€ vĂ€hĂ€n rivien vĂ€listĂ€ ja toisekseen mulle on ihan ok jos toinen nainen tekee erilaisia valintoja elĂ€mĂ€ssĂ€ kun minĂ€, pĂ€invastoin se on vaan hyvĂ€ asia. Toivottavasti jatkossakin voit kirjoittaa oman mielipiteesi ja pitÀÀ persoonasi haluamallasi tavalla esillĂ€ blogissa, koska se ja sun tyylisilmĂ€ muodin suhteen on ne asiat miksi mĂ€ tykkÀÀn sun blogia seurata. Sun blogin myötĂ€ moni muu blogi on jÀÀnyt lukematta koska harva uskaltaa olla blogissaan enÀÀ oma itsensĂ€. VielĂ€ kerran hyvÀÀ reissua Kalifornian lĂ€mpöön, ei pitĂ€isi olla kade kun lentoja lĂ€htee joka pĂ€ivĂ€! Mullakin onneksi pari reissua itĂ€rannikolle ja sit myöhemmin kesĂ€llĂ€ varmaan pari viikkoa Losissa. 🙂 Nauttikaa!

  • Didem

   Kiitos Salla! Niin kauniisti sanottu ja lupaan pysyĂ€ omana itsenĂ€ni. 😉

   LeveÀ hymy nousee huulille kun ajattelen aurinkoa ja sitÀ rentoa lifestylee. SOON <3

 12. MinÀ vain

  Olet ihana! Muista, ettĂ€ sinun ei tarvitse miellyttÀÀ ketÀÀn ulkopuolista valinnoillasi. Itse tykkÀÀn valtavasti lukea postauksiasi ja minulle ei ole jÀÀnyt ollenkaan pinnallinen kuva sinusta, niin kuin jossain kommentissa mainittiin… Jotenkin ihmisten on niin helppoa sanoa netissĂ€, mitĂ€ sylki suuhun tuo. Se harmittaa. Haluaisin antaa sinulle oikein jĂ€ttisuuren tsemppihalin tĂ€ynnĂ€ energiaa!!

  Kaliforniasta olisi kiva saada paljon maisemakuvia. Ja olisi myös kiva tietÀÀ, missÀ yövytte ja mitÀ kaikkea teidÀn olisi tarkoitus siellÀ tehdÀ.
  Muista nauttia matkasta ja Ă€lĂ€ ota turhaa stressiĂ€ blogista, vaikka itse tietenkin odotan postauksiasi! 🙂 HyvÀÀ matkaa!

  • Didem

   Voi kiitos! Vastaanotin jĂ€ttisuuren tsemppihalisi 🙂

   Kun tietÀÀ kuka on, niin ei pahat sanat muserra ihmistĂ€. Nettikiusaaminen on kyllĂ€ todella karmivaa ja likasta touhua, sen kyllĂ€ myönnĂ€n. En tajua kuka jaksaa istua tuntitolkulla ja haukkua muita ihmisii 😀 Hohhojaa..

   MĂ€ nautin matkasta ja otan paljon kuvia.

   HyvÀÀ viikonalkua sulle!

   xx

 13. ninnu

  Toivoisin et kuvaisit maisemia myös ja laittaisit kauniita kuvia vaatekuvien lisÀksi. Sit jos kÀytte eri paikoissa ni kertomuksia ja kuvia niistÀ reissuista.

  Toivottavasti olet jatkossakin oma itsesi, et oot tarpeeksi paksunahkainen ilkeilylle. Itsekin olen muutamia kertoja kommentoinut ilkeĂ€sti, pahoittelut siitĂ€. Negatiivisuudella on tapana levitĂ€ ja itsekin sortunut siihen et tavallaan ”tahallaan” ymmĂ€rtÀÀ vÀÀrin sinua. Te elĂ€tte elĂ€mÀÀnne niin kuin parhaaksi nĂ€ette ja on mielenkiintoista seurata teidĂ€n elĂ€mÀÀ. Olet onnekas, niinkuin olet itsekin sanonut kun pystyt elĂ€mÀÀn vapaampaa elĂ€mÀÀ. Tietty toivon ettet jatkossakaan ylenkatso muita tavallista elĂ€mÀÀ viettĂ€viĂ€. TĂ€llĂ€ en tarkoita ettei saisi iloita menestyksestĂ€ tai arvokkaista lahjoista jne.

  Nii ja Lucan vaatteista voisit kanssa vÀlillÀ postailla kuvia ym. juttuja.

  Mukavaa kevÀttÀ ja rakkautta teidÀn elÀmÀÀn.

  • Didem

   Hei Ninnu! Kaikilla on heikot hetkensĂ€, saat anteeksi 🙂 Fakta on myös ettei voi miellyttÀÀ kaikkia.

   Lucan vaatteet onkin jÀÀneet vÀhÀn vÀhemmÀlle, mutta nyt kun menÀÀn reissuun niin kuvaan myös Lucaa.

   Shortsit ja tpaita..mekko ilman sukkiksia, can’t wait!!

   En ylenkatso muita <3

   Rakkautta sinnekkin!

 14. ...

  Jaa pistit huumorin piikkiin ku ei ollukaan hyvĂ€ juttu? 😀

  • Didem

   hahaha…sinĂ€ se vasta vitsiniekka oletkin! Tutustu ensin blogiini ja kommentoi sitten uudestaan jos vielĂ€ tuntuu siltĂ€ ettĂ€ postaukseni tuntuu vakavilta ja niistĂ€ puuttuu huumori;)

 15. Lara

  Koitko tarpeen korostaa ettÀ nimenomaan suomalaiset naiset ovat niin kovin kateellisia? Kuulostaa melkein yhtÀ typerÀltÀ ja stereotypiseltÀ kuin ettÀ sanoisit venÀlÀisten naisten olevan niin kovin ilkeitÀ. Lause myöskin antaa sellaisen kuvan, ettÀ pitÀisit itseÀsi suomalaisia naisia parempana. Uskon ettÀ tÀmÀ ei ollut tarkoituksesi, joten toivoidin ettÀ jatkossa kiinnittÀisit enemmÀn huomiota, ettet mahdollisesti kiihtyneessÀ mielentilassa sortuisi kÀyttÀmÀÀn nÀin leimaavia sanamuotoja.

  • Didem

   Juu, niin koen! En pidÀ itseÀni parempana ihmisenÀ, siitÀ ei ole kyse.

   Omien kokemuksieni perusteella suomalaisissa esintyy enemmÀn negatiivista kateutta, kuin positiivista.

 16. Laura

  Hei!

  Nyt oli vaan ihan pakko kommentoida. TörmÀsin sun blogiin ton sun kohutun postauksen kautta, jossa esittelet sun ajatuksia perinteisestÀ naiseudesta. Se herÀtti mussa tosi paljon ajatuksia ja suurta kiinnostusta sun blogiin, tyyliin, elÀmÀÀn ja persoonaan! Oon nyt lukenu ja lukenut sun vanhoja postauksia ja oot vaan niin huippu! Todella harvoin enÀÀ blogeissa törmÀÀ tollasiin aitoihin kirjoittajiin niin kuin sÀ. Toivottavasti sulla tulee pysymÀÀn toi rohkeus kertoa sun elÀmÀstÀ sellasena kuin se on. Ihanaa lukea tota vilpitöntÀ onnee ja se on tosi hienoo kun pystyt myöntÀmÀÀn, ettei kaikki pÀivÀt oo niin hyvii ja konkretisoimaan sitÀ arkea ja myös niitÀ siellÀ tökkiviÀ asioita. Oon kyl ehdottomasti tÀstÀ lÀhtien sun vakkarilukija!! Kiitos ihanasta luettavasta ja kaikkee hyvÀÀ sulle <3

  • Didem

   Ihana painaa pÀÀ tynyyn tÀhÀn kommenttiin:)

   Kiitos Laura! WAU <3 Tuli tosi hyvÀ mieli!

   HyvÀÀ yötÀ ja hyvÀÀ alkavaa viikkoa sinulle.

   Oot ihana!

  • Tiina

   Samaa mieltĂ€ Lauran kanssa! En olisi ilman kohujuttua löytĂ€nyt tĂ€nne blogiin, mutta tulin todellakin jÀÀdĂ€kseni. Todella kiva kertomistyyli sulla ja tosi kiva nĂ€hdĂ€ tuttuja paikkoja nykyisestĂ€ kotimaastani 🙂

 17. Kisu

  tÀÀllĂ€kin odotellaan! 🙂 voi jessus, kun ihmiset osaa olla naurettavia 😀 itse tekisin samalla lailla, ettĂ€ jos olisi varaa olla kotona niin todellakin olisin! peukut sulle, oot paras<3

 18. Anu

  Blogis on niin tylsÀÀ ja samaa shittiÀ, ettÀ haluat aina vÀlissÀ kouhuttaa jollain tÀmÀn kaltaisella.. ja sen jÀlkeen aina vingutaan, kun kellÀÀn ei ole huumorintajua ja kaikki on vaan kateellisia. Sama kaava toistanut itseÀÀn jo muutaman kerran. Surkeaa.

  • Didem

   Anu Rakas. ÄlĂ€ sitten lue blogiani. 🙂

 19. Heidi J

  MinÀ toivoisin postausta sun kaikista ihanista laukuista <3

 20. L

  Hei Didem!

  Aikamoinen naisen asema-gate tosiaan puhkesi postauksesi myötÀ. TÀytyy sanoa, etten ole kanssasi samaa mieltÀ enkÀ yhdy ajatuksiisi. Mutta se ei myöskÀÀn muuta kuvaani susta oikeastaan mihinkÀÀn suuntaan, ainoastaan saa nÀkemÀÀn, ettÀ meidÀn arvot on vaan erilaiset. Mulle on hirmu tÀrkeÀÀ tulla toimeen omillani, itse rahoittaa elÀmÀni ja menestyÀ, koska mÀ haluan niin. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ihmisillÀ voisi olla erilaisia ajatuksia ja elÀmÀnarvoja kuin minun omani. Erilaisia ihmisiÀ, elÀmiÀ ja mielipiteitÀ varmasti mahtuu tÀhÀn maailmaan, eikö olisikin tylsÀÀ jos olisimme kaikki samanlaisia?

  Musta on niin kurjaa, kuinka Suomessa tunnutaan oikein odottavan jonkun ”mokaavan”, esittĂ€vĂ€n eriĂ€vĂ€n, ”vÀÀrĂ€n” mielipiteen tai sanovan vÀÀrĂ€n sanan. Ja sitten armottomasti hyökĂ€tÀÀn kimppuun. Musta tuntuu, ettĂ€ tĂ€ssĂ€ sunkin jutussa ihmiset tuntuu hyökĂ€nneen kimppuusi vĂ€hĂ€n liian hanakasti ja tuomitsevan sut ihmisenĂ€ kokonaan sen sijaan ettĂ€ tuomitsisivat vain sun mielipiteet.

  Mukavaa kevĂ€ttĂ€ ja toivottavasti jatkat bloggaamista negatiivisesta palautteesta huolimatta 🙂

 21. Angelica

  Kirjoittaminen ei ole vahvimpia puoliasi joten sun kannattais keksiĂ€ joku toinen tapa toteuttaa itseĂ€si! Voisit olla vaan se itsekin mainitsemasi tyyli-ikoni ja keskittyĂ€ poseeraamiseen? 😉

 22. Elina

  Hei Didem! En voinut olla kommentoimatta, sillĂ€ silmÀÀni pisti niin ikĂ€vĂ€sti kommenttisi: ”suomalaiset naiset vaikuttavat hyvin ahdasmielisiltĂ€”. MielestĂ€ni joidenkin asiattomien ja ilkeiden kommenttien perusteella ei kannata yleistÀÀ, ettĂ€ kaikki suomalaiset naiset olisivat samanlaisia. Minua ainakin henk.koht. Ă€rsyttÀÀ suunnattomasti itsensĂ€ pitĂ€minen jotenkin parempana vain oman geeniperimĂ€nsĂ€ perusteella. Toivon ja uskon, ettĂ€ tĂ€mĂ€ ei ollut tarkoituksesi. Ajattelen asioista hyvin eri tavalla kanssasi, enkĂ€ kuvailisi itseĂ€ni todellakaan ahdasmieliseksi, ”vaikka” olenkin suomalainen nainen. MielestĂ€ni on hyvĂ€, ettĂ€ meitĂ€ on moneen lĂ€htöön ja tĂ€rkeintĂ€ on, ettĂ€ kukin on onnellinen omassa elĂ€mĂ€ssÀÀn. Antaa kaikkien kukkien kukkia, ja nauti Californiasta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä