Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

MY WEEK THROUGH IPHONE

20.02.2015 18 kommenttia

Toivotan suurella ilolla tervetulleeksi viikonlopun. Tämä viikonloppu menee ulkoillessa, kaupungilla juostessa, kodin järjestelyssä, siivoomisessa vaikka siivoja tuleekin ensi viikolla tekemään suuren kevätsiivouksen. Myös pakkaamisen parissa tulen viettämään aikaa..tai oikeastaan sen suunnittelussa. Mun pitäisi saada pakattua tosi fiksusti tulevaa reissua varten. Kerron lisää myöhemmin. 🙂

Ensin teille ”pari” kuvaa viime viikolta 😉

Mahtavaa viikonloppua <3 

ps. Jotenkin tuntuu että tosi moni kävi viime viikolla kampaajalla leikkauttamassa saman tyyppisen hiusmallin. Siisti nähdä päivittyneitä ja freessejä ystäviä ja tuttuja. 🙂

Kommentit

Kommentoi
 1. Hanna-Mari

  jea! Hyvää viikonloppua sulle myös <3 ihania noi mäenlaskukuvat!
  Mainitsit että aiot pakkailla.. täältä oon ite saanu hulluna ispistä reissuille pakkailuun.. Hope you like it too!
  http://www.teamwiking.com/category/travel/travel-light-packing-tips/

  • Didem

   🙂

 2. Nimetön

  Ihanat hiukset! Oot mun päivittäisten bussimatkojen piristys!

  • Didem

   Kiitos ihana <3

 3. Anniina

  🙂 vitsit kun tuun sun blogista hyvälle tuulelle! Vielä löytyy sentään joku joka kirjoittaa aitoa, persoonallista ja rentoa blogia. Kiitos Didem! Luin silloin tällöin myös sun vanhaa blogia, mutta nyt pikku hiljaa kun olen karsinut blogien lukemista on jäänyt jäljelle vain sinä ja muutama muu joita enää jaksan seurata. Jatka samaan malliin! On ollut kiva huomata miten sun postaukset ovat myös koko ajan parantuneet mutta silti pysyneet sinun näköisinäsi 🙂
  Tuli noista kuvista mieleen, että olen jo sieltä alkuajoista lähtien ihaillut sun laukkuja. Onko sulla ollut suunnitelmissa, että voisit esitellä blogissa sun laukkukokoelmaa omassa erillisessä postauksessaan?
  Kivaa viikonloppua myös sinne!

  • Didem

   OOT HUIPPU Anniina <3

 4. anamalia

  Siis sä et käy töissä, oot kotona ja teillä käy siivooja?

  • Didem

   Siivooja käy satunnaisesti!

 5. Elisa

  Oisko mahdollista nähdä sinun vaatehuonetta tarkemmin videopostauksen muodossa? 🙂

  • Didem

   Mahdollisesti 🙂

 6. tintti

  Hirmu kivoja ja ilosia kuvia sä otat, mut sinuna lukisin tekstit vielä ajatuksen kanssa läpi ennen sitä lähetä-napin painamista.. Ainakin mun pipoa kiristää jos jokainen teksti on täynnä kielioppivirheitä ja yhdys____sanat on kirjotettu väärin. Google on kamu.

  • Didem

   🙂 i know! Olen aika huolimaton kieliopissa.

   xx

 7. hihihi

  Sulla on aivan ihana tyyli. Oon ollut viimeiset 20-vuotta (tähän sisältyy siis koko tähän astinen elämäni) aivan hemmetin hukassa oman tyylin suhteen. Ihailen monia blogaajia ja heidän tyylejään, mutta mikään ei oikeen omalla kohdalla nappaa, enkä oikeen osaa valita hoikalle kropalleni oikeanlaisia vaatteita. Ennen toivoin, että vaatteet juuri imartelisivat täydellisyyttä hipovaa kroppaani, mutta sun blogia luettuani, tai oikeastaan vain kuvien perusteella oon tajunnut, että en hae oikeasti sitä fiilistä että olisi aina superistuvat ja seksikkäät vaatteet. Oon mukavuudenhaluinen vilukissa luonteeltani ja nyt kun tätä sun tyyliä katsoo niin siinäpäs se tuleekin. Huolitellun näköiset kollaripökät ja mukavat neulepaidat. Pieruverkkarit forever. Sun pukeutumisessa on sellaista tyylikkyyttä mikä kiehtoo. Oot kyllä tehnyt yksinkertaisesta kaunista. Ja oot auttanut mua valitsemaan vaatteita, joista oikeasti pidän ja jotka on mun näköisiä. En siis suoraan kopioi sun tyyliä HAHA, vaan tarkoitan, että olet näyttänyt sen että yksinkertainen on kaunista ja myös väljemmät vaatteet näyttää hyvältä ja hotilta – ja myös asialliselta.

  • Didem

   Kiitos tosi paljon! Upeita sanoja <3

 8. Susa

  Heips. Mistä ovat tummanharmaat leopardiolohoususi (keittiökuvassa)ja koska mahd. ostit?

  • Didem

   Moi! Ne ovat hmn pyjamat 🙂

 9. Vierailija

  Moikka Didem! Mun mielestä mä olen nähnyt nämä kuvat jo aikaisemmin sun blogissa..? Onko ne oikeasti viime viikolla?

  • Didem

   Heippa☺️ Kuten varmasti huomaat päivämäärästä niin postaus on kyllä yli vuoden vanha. Hihi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä