Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SIMPLICITY IS THE KEY TO SUCCESSFUL LIVING! – PÄIVÄNASU VIDEO

16.02.2015 4 kommenttia

Toivottavasti saatte insipistä tulevalle viikolle. Jos ei muuten, niin ainakin pukeutumisen suhteen.

Kannattaa ajoissa alkaa miettimään tulevan kevään garderoobia. Onko vaatekaapissa tarpeeksi tilaa uusille hankkeille? Olisiko nyt hyvä aika karsia pois vaatekaapin turhuudet ja tehdä oikea suursiivous siellä. Kevään aikana voi taas pikku hiljaa täydentää valikoimaansa. Ainakin minulla on tämä projekti edessä. Tykkään siitä että vaaterekit ja kaapit pystyvät hengittää. Vaatteita ei saa olla liikaa. 

AURINKOISTA PÄIVÄÄ KAUNOKAISET 🙂

 

 

 1. Joskako

  Moi, mikä noiden raybanien malli on?
  🙂

  • Petra

   hih, just samaa ihmettelin minäkin 😀 Ihanat!

 2. miki

  Kiva asu :)!

 3. iiida

  Jos en ihan väärin muista niin toi mama-nimitys on johdettu siitä että noi on vähän tollaset perinteiset mutsihousut! Ainakin itse voin allekirjottaa ton, oma mama vannoo just nimenomaan korkeiden mutta ei niin tyköistuvien farkkujen nimeen ja yleisesti ottaen tää taitaa olla se keski-ikästen naisten suosima farkkumalli 🙂 tosi kiva kyllä että noi rennommat farkkumallit on lyömässä ihan kunnolla läpi, ite ainaki koen tarviivani entistä useemmin vähän sitä hengitystilaa jalkaosastolle ja superpillit farkut ja niitten puristava vaikutus tuntuu koko ajan vaan inhottavammalta ajatukselta.. vaikka kieltämättä pillit farkutkin näyttää toisinaan jalassa ihan mielettömän hyvältä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä