Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

POSTELJOONI LOOK

30.12.2014 2 kommenttia

Ei ole varmaan jäänyt huomaamatta se että pidän hatuista. Reissuihin lähtee mukaan monen laukun lisäksi myös monta erilaista päähinettä. ūüôā Tutustuin hattuihin vasta parisen vuotta sitten ja lämpenin aika nopeasti. Olin kuvitellut ettei mulle sovi hatut ja pipot, mutta kyllä ne taitaakin sopia ihan hyvin. Sain tämän lätsän äidiltäni joululahjaksi. On niin kummallista kuinka äitini aina osaa ostaa oikeanlaisia vaatteita mulle ja siskolleni. Hänellä on kyllä tosi hyvä silmä..eli ehkä mun tyylitajuni on häneltä perittyä. Hatuilla pystyn tuomaan ihan erilaista särmää tavalliseen asuun.  

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuvat/Derya

 

 1. Evelin

  Tyylik√§s asu! Kysyisin Didem sulta, kun sulla on kai useampi Guccin huivi, muistatko paljonko ne suunnilleen on maksanut? Tied√§tk√∂ myyk√∂ mik√§√§n liike Suomessa niiden huiveja? Ja voitko suositella, ovatko kest√§neet hyvin k√§yt√∂ss√§ (ei nukkaannu heti yms)? Haluaisin ostaa itselleni Guccin huivin, kun valmistun pian koulustani ūüėČ

  • Didem

   Thanks Dear <3

   Olen ostanut huivit Sveitsist√§. Ostan ne sielt√§ Foxtown outletista (joka muuten maailman paras outlet) Siell√§ Guccin liike jossa niit√§ huiveja myyd√§√§n 160-180 frangilla. Eli olisko euroissa 150 euroa. Googleta Foxtown Mendrisio. En ole ihan varma myyd√§√§nk√∂ Guccin huiveja Suomessa. Ainakaan en ole n√§hnyt niit√§ isoja neliskanttisisa shaaleja (jotka multa l√∂ytyy.) Ne on siis samanlaiset kun LVN monogrammi huivit. Guccin huivit ovat pysyneet tosi hyvin√§, jos miettii kuinka ahkerassa k√§yt√∂ss√§ ne ovat olleet. Siin√§ LVt√§ vastap√§√§t√§ on joku kauppa joka mun mielest√§ myy merkkijuttuja (taitaa olla Mikonkadulla) niin heill√§ voisi ehk√§ olla, mutta jos niill√§ on , niin uskon ett√§ heill√§ on se pitkulamalli. Tilaa netist√§! ūüôā

   xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä