Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

KÄYTÖSTAVAT

19.11.2014 Ei kommentteja
 
Nyt kun esittelyt on tehty niin päästään tähän riemukkaaseen loppukevennykseen, jatkoa eiliseen postaukseen..eli tähän exäni sukulaiseen. Oikeesti..lähemmäs 40 v typy jaksaa vaan hämmentää joka kerta kun hänet näen. Olemme olleet ennen exäni eroa oikein hyvissä väleissä kyseisen henkilön kanssa. Tällä kertaa tämä herttainen sukulainen esitti minulle kysymyksen että tunnemmeko toisemme 😀 haha.  Hän vaivautui heittää niin surkeita kommentteja mulle kun olin lähdössä, että en tiedä mitä pitäis miettiä ja eikä todellakaan ole ensimmäinen kerta hänen puolelta.  Mulla ei tuu mieleen muuta kun että hän on katkeroitunut äiti/nainen jolla ehkä menee itsellään heikosti. Jaksaa mulle jauhaa mun ja exäni erosta. Juu petin häntä, koska rakastuin nykyiseen mieheeni. En valinnutkaan suomenruotsalaista varakkaasta perheestä olevaa poikaa aviomiehekseni, vaan otin suomenkielisen levottoman sielun, jonka tausta oli aivan muuta ja jonka huumori, valta ja sydän vallotti minut. 

Halusin kirjoittaa asiasta sen takia että välillä mietin missä ihmisten käytöstavat on. Olen itsekkin sortunut huonoihin käytöstapoihin, mutta jälkeenpäin pyytänyt anteeksi. Kuinka paljon kateutta ja katkeroituneita ihmisiä..naisia..täällä Helsingin kaduilla tallusteleekaan. Aivan liian paljon! Jos ei sinusta ole hyötyä, niin et ole mitään. Tai jos olet uhka, niin sinua saa kohdella huonosti, haukkua ja yrittää lyttää alas. 

Trendi lehdestä lainaus ”Hyvää elämää ei voi elää huonossa seurassa. Jos joku puhuu sulle inhottavasti, lietsoo jatkuvasti draamaa tai ikävystyttää sinut kuoliaaksi, etsi parempaa seuraa.”

En tiedä mitä se nainen saa irti siitä että on ilkeä ja puhui niin lapsellisia juttuja taas jälleen kerran, mutta mä sain ainakin hyvät naurut kotimatkallani. Kuitenkin kun pääsin sänkyyn aloin pohtimaan tätä 4 vuotta jatkunutta vihaa ja rumia haukkumasanoja pelkästään kateutena.  Mulle ei käynytkään huonosti kun erottiin exän kanssa, niin kuin jotkut ehkä toivoi. Itsevarmuuteni tuo varmasti ärtymystä hänen kohdallaan. Nainen itse kolmatta kertaa naimisissa ja lapset on eri miehiltä.
 Toivon todellakin että en koskaan muutu katkeraksi ja kateelliseksi muita kohtaan, kun vanhenen. Olin siis päättänyt etten sinä iltana provosoi takas, jos jotain tulee. Pysyin päätöksessäni. Osaan olla aika kova suustani ja näpäytän useinkin takas, mutta mitä mä siitä hyödyn? En mitään. Paljon parempi mieli, kun itse pysyy aikuisena. 

Mitä mä tästä kirjoituksesta hyödyn? En mitään..en mä sen takia kirjoita blogia että hyötyisin tästä jotain, mutta ajatuksiani haluan jakaa ja aikuisten naisten käytöstavat -postaus on ollut muutamia kertoja mielessä ja nyt oli täydellinen hetki kirjoittaa aiheesta ja samalla kertoa anonyymisti ja ympäripyöreästi oma tapahtuma. 

Trendi lehti kirjoittaa myös sivistyksestä. ”Sivistyksen merkki ei ole kalaveitsen sujuva käyttö vaan se, että osaa katsoa asioita eri näkökulmista. Avarrat mieltäsi joka kerta, kun haastat sen.” 
Tätä omaa tapausta olen katsonut eri näkökulmista aiemmin ja nytkin. Minun ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä huonoa kohtelua.

Jos teitä joku henkilö vaivaa ja ärsyttää, antakaa sellaisen ihmisen olla, ellei ole mitään fiksua ja rakentavaa sanottavaa. Varsinkin jos se henkilö ei ole juuri sinulle aiheuttanut harmia. 

Ihanaa päivää <3 

 

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä