Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Chasing your dreams

31.08.2014 Ei kommentteja
 
Suuret ja salaiset unelmat ovat aina olleet merkittävässä osassa elämääni. Olen uskaltanut unelmoida.  Uskon myös että tulen aina unelmoimaan. Tykkään myös luoda mielikuvia päässäni, sekä hyvässä että pahassa.  Mielikuvitukseni on todella vilkas, tykkään leikitellä sillä. Koska olen vahvasti tunneihminen ja unelmoija, reagoin voimakkaasti sekä iloon että suruun. Voin myös pettyä suuresti, jos jokin asia ei ole mennyt niin kuin ”unelmoin” tai kuvittelin. 
 
Kiitos kotikasvatukseni..minulle on annettu tilaa unelmoida vapaasti. Yhdessä vaiheessa halusin kovasti astronautiksi, ainoastaan sen takia koska se oli niin mageeta kun ne leffoissa tuli hidastettuna kävellen ja otti pois sen kypärän 😀 ja kaikki katseli kun ne asteli ulos sielä aluksesta. 
Voikin todeta että mun ura unelmat on kyllä aina liittyneet jotenkin esillä olemiseen.
Enhän muuten kirjoittaisi itsestäni blogiakaan, ellen nauttisi siitä että saan esitellä tuntemattomille vaatteitani, tyyliäni, maailmaani. Bloggaajan on hassua edes väittää etteikö nauti esillä olemisesta. 
 
Muista siis unelmoida ja pyri myös toteuttamaan unelmasi.
Ole rohkea.
 
 
 
 
 

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä