Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Min stund.

29.01.2014 Ei kommentteja
 
Det var super skönt att sitta i badet o bra njuta av tystheten och varma badet.
Klart att ja drack ett glas champagne medan jag bläddra i olika tidningar. 
 

 

Denna underbara kräm gör era fötter mjuka som bara vad!!! Ljuger inte 🙂 Dessutom borde man varje kväll kräma in sina fötter o ben, speciellt nu när det är vinter ( huden är så torr).  Varje gång jag krämat in mig går jag fram till min man o säger att se nu hu mjuk jag är 😀 hahah.

SOV GOTT KÄRA <3
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä