Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pumpulipilvellä

27.11.2013 Ei kommentteja
 
 

 Otamme aina välillä yhteiskylpy iltoja. Niistä Luca nauttii eniten, kun pääsee polskuttelee mun kanssa. Maman ja pojan oma spa aika, hah. Sitten tallustelemme kylpytakeissamme ympäri kämppää ja vaan hassuttelemme. Luca on nyt 1.5 vuotias ja nautin tästä iästä niin paljon. Hänen kanssaan on vaan niin älyttömän hauskaa. Luca ymmärtää jo puhetta ja puhuu juttuja itsekkin. Hän tulee kertomaan kun kakka on tullut vaippaan 😀 ”kakka,kakka,kakka”. Luca on ihan huippu! Hän halailee ja pusuttelee jo tyttöjä ja tanssi askeleet sujuu jo rutiinista. Nojoo…Lucaboo on nyt nukkumassa ja juuri keitin teetä, pilkoin persimon hedelmän nätisti lautaselle ja ajattelin mennä mieheni viereen sohvalle. Ihana vaan olla <3.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä