Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Gant Inspiration -outfit

27.11.2013 Ei kommentteja
 
Lähipuistoon ilmestyimme Lucan kanssa tyylikkäinä ja sävysävyyn. Huh, täytyy taas vähän moittia suomalaista mentaliteettia. Tosin nyt oon siis Sveitsissä ja tämä kansa on todellakin tylsimmästä päästä. Kukaan ei puhu puistossa, no jengi vieraksuu englantia, ehkä syy piilee siinä, mutta mieheni aina nauraa mulle että minä ja nuo muut äidit leikkipaikoissa ollaan jotain ihan eri kategoriaa. Nyt kun kävin Suomessa ja esim Forumin 3 kerroksessa, jossa sijaitsee tämä uusi lastenleikkinurkkaus, niin kukaan ei puhu huoneessa. Kaikki istuu tuppisuina ja tunnelma on niin koominen. Käytiin siis muutaman kerran isosiskoni Elifin ja hänen 4 kk poikansa kanssa siellä. Kritisoin myös sitä hoito/leikkihuonetta, ei sitten vähän vielä pienempää viitsitty suunnitella. Ahtaasti mahtuu sisälle :/. Voi olla että olen pihalla Helsingin keskustan leikkitiloista, koska en niissä sen pahemmin ole pyörinyt, mutta löytyykö mistään kunnon ”babygym” aktiviteetti tilaa mistään keskustan kiepeiltä? Eikö sellainen olisi aika hyvä hanke, varsinkin Suomen kylmää talvea ajatellen. Lapset pääsisi kunnolla päästelee höyryjä ja samassa yhteydessä olisi tasokas kahvila/lunchi mesta. HopLopin tiedän ja olen käynytkin, mutta Helsingin keskustasta puuttuu aktiviteetti paikkoja lapsille. 

PIPO-FOREVER21,KAULAHUIVI-GANT,FARKKUPAITA-ZARA,TAKKI-ZARA,HOUSUT-MIAMI,UGG,NAHKAHANSKAT-GUCCI

Mainos alkaa
Mainos päättyy

PIPO-BENETTON,TAKKI-REIMA

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä