Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Brunch outfit

24.11.2013 Ei kommentteja

 

 
Heippa teille. Mä oon ollut mega busy siitä asti kun Suomeen tulin. Koneella käyn ekaa kertaa vasta nyt. Instagramii oon updeitannut aktiivisesti ja varmaan huomaatte että olen ollut ”lomalla” 😀 Torstaina illalla oli Tres Bonesin avajaiset, dinneri @Gaijin, Erottaja night ja sen jälkeen Sharonin keikka. Perjantai ilta: tyttöjen dinneri, Showroom, Prive, Teatteri ja jatktot järkättiin mieheni kanssa Kämpin Paasikivessä. Lauantai ilta: Kämp, pitkä dinneri Kuusisaaressa josta taas Teatteriin pariskunnittain. Tänään: Siltanen brunssi ihanan Maijan kanssa, jokatuli Lontoosta tänne vlopuksi ja Lucan haku mun vanhemmilta. Mä oon pitänyt hauskaa ja mikä parasta, oon nähnyt teitä lukijoita eri tilanteissa kaupungilla <3. On ollut tosi kiva vaihtaa muutama sana kanssanne!!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

  PIPO-FOREVER21, TAKKI-LA (kirppis) , T-PAITA-URBAN OUTFITTERS. PAITA-LOVE CULTURE, HOUSUT-ZARA, BOOTS-H&M, LAUKKU-YSL, AURINKOLASIT-DOLCE&GABBANA

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä