Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Flea Market@Melrose Ave

29.10.2013 Ei kommentteja
 
Melrose Avenuella järjestetään joka sunnuntai kirppis. Ei ollut pettymys, mutta ei mikään wow fiiliskään tullut alueesta. Itse tein kaksi huippu löytöä, jotka teille esittelen seuraavassa postauksessa. Siinä linkki josta pääsette kurkkaamaan kotisivuille FLEA MARKET. Sunnuntai päivä kului mukavasti siellä ollessa.

 Kuvat kirppikseltä on aika huonoja, koska moni pöytää pitävä kielis kuvaamisen :/

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kävelimme koko päivän!! Melrose avenuella on valtavasti ihania kauppoja. IHANIA!! Jos olisin ollut yksin olisin varmasti vieläkin siellä dallailee ostokset painoina 😀  Pyydän usein miestäni valokuvaamaan minua ja useimmiten hän kieltäytyy, mutta sitten joskus hän hermostuneesti nappaa ripeeään tahtiin kameran ja klik klik…puolessa minuutissa kuvaussessio on ohi 😀 tiedän jo sen etukäteen, joten koitan olla itsekkin nopea, onhan se nyt aina sata kertaa parempi kuin oma käsi joka napsii itsestään puolikkaita tai peilin kautta kuvia. Täytyy kyllä myöntää, että hän on aika hyvä saamaan 30 sekunnissa noinkin monta hyvää otosta, niin kuin tuossa alhaalla kohta näettekin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä