Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pyöräretki

21.07.2013 Ei kommentteja
Lähdimme aamupalan jälkeen pyöräretkelle Rapperswiliin. Aamupalalla sunnittelimme puistopäivää kavereiden kanssa mutta kaikki tuntuu olevan suomessa tai muuten varattuja joten pyöräretki vei voiton. Olemme ajaneet nyt noin 15km ja olemme rannalla tauolla rappeswilin retkestä näyttää venyvän zurichiin. Tänään on huippupäivä, ostin ekaa kertaa netistä lentoliput koska miehelläni meni eilen hermot turkish airlinesin nettipalveluun ja se oli ihan suutuksissaan. Minä tarjosin apuani ja sain liput ostettua, tarjouduin samalla miehelleni sihteeriksi mutta tuohon tehtävään olen kuulemma liian lyhyt jalkainen. Täällä nyt syödää hodareita ettei laihduttaisi. Moro!

 
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä