Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uusi Koti vs. Hotelli

29.04.2013 Ei kommentteja

 

Kaksi yötä uudessa kodissa Sveitsissä ja kolmas yö juuri nyt Helsingissä hotellissa. Makaan  hotellihuoneen sängyssä ja mietin kuinka onnellinen ja innokas olen uudesta kodista, mutta myös siitä että olen Suomessa <3

Koti postauksia on toivottu..no voi olla että niitä tulee sitten laadukkaampia kuvia myöhemmin kun on sisustukset ready. Nyt otin pika kuvat tyhjästä asunnosta, ennen kuin muuttomiehet saapui sekoittamaan paikan. Asunto on upouusi ja sijaitsee n. 100 metriä  Zürich rannasta/järvestä. Vaihdettiin kantonia ja asumme nyt kanton Schwyzissä. Meidän master bedroom on hurjan kokoinen ja siihen rakennetaan se unelma huoneeni Walk-in closet…täydellä rakkaudella 😉 (kylpyhuone yltää myös melkein ykkössijalle). Master bedroomissa on oma kylppäri. Lucan huone on meidän huoneen vieressä ja siitä seuraava on vierashuone. Vielä tuntuu oudolta kävellä asunnossa..aina kun kävelen vessan ohi niin ihmettelen et hui, kenenkäs vessa tää oli 🙂 tuntuu edelleen vieraalta. Sit rakastan kun on ne sähköiset sälekaihtimet. Mulla tulee niistä mieleen Holiday leffa, kun Kate Winslet on siellä sen Cmeronin kämpässä kauhee jetlag ja on ihan mielissään kun löytää napin josta saa huoneen ihan pimeäksi.

Joo, mut tässä nyt muutama kuva ja sit mä alan nukkumaan. Huomenna kai juurihoitoa heti ysiltä aamulla :(((

Love, Didem

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 
Sisustamiseen liittyviä unia toivotan 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä