Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

LV shopping ja esittelyssä myös uusi accessories

22.04.2013 Ei kommentteja
 
Hauskaa on..mieheni lähti just lenkille ja jos voisin kuvata häntä tähän blogiin niin laittaisin varmasti äsköisen ”sportti outfit” kuvan. Siinä lähti väriläiskä ihmisten ilmoille, kerää varmaan lasten huomion..nojoo, miksei naistenkin, sen verran tiukat kuteet oli päällä 😉 Hyvännälöistä meininkiä kuiteski!

Mitä mä oon tehnyt? No tällä hetkellä luen Natosta. Koska en osannut selittää mikä on Nato..kyl mä sen tiedän, mut hirvee hankala selittää ja löytää oikeat termit. Sitä paitsi, mulle riittää tietää kuulutaanko me natoon vai ei…ja senkin vahingossa sanoin väärin äsken, mut onneksi rakkaani osaa ottaa huumorilla tällaiset jutut. Eikä mulle varmaan ikinä tuu tilanteita jossa täytyy alkaa kertoo Natojuttuja..välttelen ne taidokkaasti jos tulee, koska siinä olen hyvä ;). Koko tää nato keskustelu lähti siitä kun mieheni luetteli noita kirjaimia puhelimeen, K niin kuin Kimmo…u know..ja välillä tuli niin erikoisia nimiä että repesin totaalisesti, kun mies puhui puhelimessa. Siitä sitten lähti natokeskustelu, kun hän on armeijassa kuulemma opetellut Natokieltä 🙂

Mä osaan vähän erilaista kieltä…Louis Vuitton kieltä. Miehelläni on synttärit kuukauden päästä.  Olen jo pitkään katellut hänen meikkilaukkuaan ja salaa toivonut että sille tapahtuisi jotain..no ei sille vaan ole käynyt mitään, vaan paikasta toiseen seuraa mua. Hotellin vessoissa hymyilee likaisena ja kulahtaneena minulle. Olen siis etsinyt jo pidempään kivaa ja UUTTA meikkilaukkua miehelleni, mut kaikissa on ollut joku vika. Tänään ostin uuden, hienon, laadukkaan, musta harmaan LV:n meikkilaukun. Täällä saan todella hyvää palvelua ja henkilökunta on Luca faneja, joten saan rauhassa katsella juttuja, LV naiset ja poikamiehet viihdyttää Lucaa. Olin noin tunnin kaupassa ja pähkäilin kumman ottaisi..soitin jopa apua ja vastauksena sain että ”stailaa oma meikkilaukku, sitä se käyttää koko loppuelämän” , no nyt ei ole aikaa semmoiseen ja sitä paitsi mä teen aika paljon omia pieniä juttuja itse miehelleni ja viime vuonna annoin mageen leikekirjan jota sit voi jatkaa <3. Niiiiin…halusin ostaa meikkilaukun!

Olin niin onneissani kun mut saatettiin ulos kaupasta ja mulla oli synttärilahja. Rakastan lahjojen antamista! Olen maailman taidokkain paljastaa lahjat heti!! 🙂 suu ei vaan pysy kiinni, ilmeistä jo näkee kilometrien päähän, ja mä annan vinkkejä jatkuvasti. Tulin siis kotiin, enkä vaan osannut olla hiljaa. Olin ihan oudon oloinen omasta mielestäni ja menin koko ajan häiritsee miestäni et ”kultaaa…mul olis yks juttu mitä pitäis kertoo” yleensä vielä laitan semmoisen äänensävyn että ihan kun jotain olis tapahtunut, koska sillä saan sen huomion..haha. Siinä mä sitten kiemurrellen paljastan että mulla on synttärilahja ja sit kurkin seinän takaa lahjakassin kanssa niin että väläyttelen sitä sieltä seinän takaa välillä. OLEN SIIS ANTANUT MIEHENI SYNTTÄRILAHJAN KUUKAUTTA LIIAN AIKAISIN KOSKA EN OSAA OLLA JÄNNITYKSESSÄ JA VAAN HILJAA. Miettikää miten voisin olla kuukauden vaan ihan normaalisti täällä kotona…ja piilotella sitä lahjaa ja mennä itse vaan aina välillä kurkkaamaan ja salaa hymyilemään sille lahjalle, PÖHH, en mä pysty! Annan kortin sit oikeana päivänä. Olin niin iloinen kun mieheni oikeasti piti lahjasta. Mun eka synttärilahja miehelleni 3 vuotta sitten oli semmoinen tosi tyttömäinen ja söpö: Magnum 50 special edition, joka tuli pinkissä rasiassa! Mitä siihen sanotte 😉 Mieheni harrastaa siis aseita! Ei voi joka mies sanoo et joo, itse asiassa sain tän mun tyttöystävältä <3.

Tänään syötiin kivat luomuburgeri lunchit Engessä. Tosi hyvää oli! Esittelen teille myös uuden ostokseni H&Mstä. Aika kiva nyt keväälle ja kesälle. Uskon ainakin että mulla tulee olemaan paljonkin käyttöä uudelle ”korulleni”.

 
From me to u darling <3 Mun mielestä aika siistii!! 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mitä pidätte tästä miesten meikkilaukusta? Mä diggaan 🙂 Ei ole liian papparainen..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä