Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Varmaan nyt pitäisi näpytellä Oscareista, mut enpä…

25.02.2013 Ei kommentteja

Varmaan nyt pitäisi näpytellä Oscareista, mut enpä niistä aijo sen enempää jakaa mielipiteitä kun sen että Anna Hathaway ”hääpuvussaan” näytti siltä kun nännit olisi koko ajan kurkistelleet läpi kankaan?!

Sängyssä rentoutumista verkkareissa ja Oscareiden parissa (sivusilmällä), koska teitä on ollut ikävä ja olen kovin pahoillani siitä, että en ole postaillut tai vastaillut kommentteihinkaan viikkoon.

Takana hektinen, ohjelmarikas ja ihana viikko Lucan 2 isosiskon ja 2 isoveljen kanssa. Lapset tuli tänne viettää hiihtolomaa ja hauskaa on ollut.

 Mitä me ollaan tehty?

Noh, viiden lapsen kanssa puuhastelua riittää yllinkyllin. Rannalla ja poolilla päivät. Tyttöjen kanssa shoppailua, yhdessäoloa, veneretkiä, Miami fiilistelyä ja hyviä ruokaelämyksiä..tosin pojat sai enemmän elämyksiä ravintoloiden nukkumismahdollisuuksista. He nukahti aina kun päästiin ravintolaan istumaan. Teppanyakia kun syötiin, oli poikkeus, koska chefillä oli niin paljon actionii ettei uni ehtinyt tulla silmään :). Oletteko syöneet joskus teppanyakia? Jos olette niin missä on ollut mielestänne paras elämys? Benihana on yksi lempi teppanyaki paikoistamme. Teppanyaki on japanilainen ruokamuoto. ”Teppan” tarkoittaa teräslevyä ja ”yaki” on paistamista tai grillaamista. Kotona jos tätä teppanyakia valmiestetaan, käytetään teppanyaki paistinpannua. Ravintolassa istutaan sekalaisessa porukassa kokin ympärillä ja ruoanlaitto ja syöminen on tuoksuja ja temppuja täynnä oleva elämys. Rakastan teppanyakia!

On hienoa seurata kuinka upeasti lapset ovat ottaneet pikkuveljensä vastaan jo alusta asti. Yksi aamu ne istuskeli kaikki yhdessä sängyllä (Luca keskellä) ja köörissä vetelivät Lucalle Jare&VilleGallen Nelisilmää..

…”Kasi-bittistä

West Sides lippistä

Pelisaleis hämäris, 

Voittamaton änäris

Taas uus konsoli, 

Faija on mun sponsori

Mielummin Nintendoo, 

Ku naapurin pimperoo

Jotkut otti nuorena hatkat verkkareista,

Me väännetää vaa kadulla matkatelkkareista

Välil kulutetaa viikko frendin nahkasohvaa,

Barcelonaa on ite vaa nii nasta ohjaaBeibi skitsoo ja unohdan syödä

Pieksän mun Pessii päiväl ja yöllä

Mitä tulee mamiin, se on se kolmas pyörä

Pieksän mun Pessii päiväl ja yöllä”

Mainos alkaa
Mainos päättyy
 
ja Luca oli ihan täpinöissään. Se on ihan eri juttu kun lapsi saa huomioo toisilta lapsilta. Tietenkin äiti on se tärkein ja läheisin henkilö vielä, mutta on se kivaa katseltavaa kun lapsi leikkii sisarusten kanssa <3. 
 
Kuvia on tullut otettua, mutta koska pidän muut lapset anonyyminä, niin ainoastaan Luca loistaa näissä kuvissa.
Ainiin ja tänään jo toista kertaa Publix ruokakaupassa meille tuotiin fanfaarilla ilmapallo. Kaikki espanjalaiset kassatädit rakastaa Lucaa ja se yksi täti jättää aina kassatyöt kesken kun me tullaan kauppaan. Se on huvittava näky..jono vaan pitenee ja tämä täti vain mushumushuttelee Lucalle 🙂 
 
Nyt meen hieromaan mieheni todella rasvaista päänahkaa ja etsimään näppylöitä 😀 
 

 

 
                                                  Luca nukahtanut siskon koru kädessä <3
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
                                                             Teppanyaki @ Benihana
 
 
Lego paratiisi 😉

 

 

                                                               We are a big big family

 

 

 

 

 

 
                                                              
 
 
Good night sweeties <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä