Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

South Beach. Clothes. Lifestyle.

29.01.2013 Ei kommentteja
 
 
So far..elämä täällä on ollut ihanaa. Nautimme suunnattomasti auringosta, mukavista ihmisistä, hyvästä ruoasta ja rennosta elämäntyylistä. Olimme ekat päivät Fort Lauderdaleissa ja nyt muutama päivä on mennyt South Beachilla. Asumme W Hotellissa, aivan ihana ja trendikäs…ei yhtään liian fiini, vaikka onkin ”näyttäytymis” paikka. Collins – Lincoln- ja Washington roadit on kävelty edestakaisin miljoona kertaa. En ole shoppaillut vielä mitään 🙂 aikaa on sen verran paljon, ettei heti jaksa aloittaa sitä rumbaa.
Luca vie kaiken huomion 😉 Ihan käsittämätöntä kuinka valovoimainen ja FLIRTTI 8 kk voi olla. ihan totta!! Tänään oli Lamborghini autoparaati Washington roadilla…ihan hienoja kai, mut mä pidin vain yhdestä…harmaan/musta matta pinta. Hot! Kuva alhaalla. C u later 😉 
 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä