Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Cantinetta Antinori

19.01.2013 Ei kommentteja
 
 
Olimme eilen ystäväpariskunnan kanssa illallisella. Suosittelen kaikille lämpimästi Zürichin parasta italialaista ravintolaa. Oli maukas ruokaelämys kaikille meille. Ilta oli muutenkin leppoisa ja rento. Naiset kauniina ja miehet komeina. Rakkaani oli myös pukeutunut mustaan kauluspaitaan ja pitkään takkiin. Harvemmin huppari vaihtuu semmoisiin ;). Ystävättärelläni oli teemana vintage ja Chanel. Hän näytti aivan mielettömältä muhkeassa turkiksessaan ja kirjekuori laukullaan. Turkiksen alta löytyi tyylikäs ja hyvin istuva pikkumusta. Asun viimeisteli isoäidiltä saatu näyttävä kaulakoru.
 

 
Minä sen sijaan olin pukeutunut rennompaan Army henkiseen settiin jonka viimeisteli Dolce&Gabbanan leopardilaukku ja guccin ylipolven ulottuvat saappaat. Ylläni oli samalla rentoa ja ripaus hienostunutta.
 

 
Cantinetta Antinori sijaitsee ihan ytimessä, lähellä bahnhofstrassea.
Pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä