Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sihteerin työpäivä & look

16.01.2013 Ei kommentteja

 

Rakkaalla vaimolla on monta nimeä 🙂 ..yleensä se menee niin että olen niin kauan mieheni sihteerinä, kunnes tehtävät menevät liian hankaliksi tai tylsiksi. Pomoni on tiukka ja yleensä tehtävät pitää aina suorittaa loppuun. Esimerkiksi eilen en löytänyt netistä yhtä lomaketta millään, meni tunti sitä etsiessä, osan ajasta voi laittaa kiukutteluni piikkiin. Onneksi leikin sihteeriä kehkä kerran kuussa 😉 Tänään olen maksanut laskuja ja käynyt postissa, melkeinpä ylittää älykkyysrajani. Moni lukee niin tosissaan tekstejäni että mulla ainakin menis hermot semmoiseen tekstiin, eli muistakaa lukea huumorilla, koska minä täällä kirjoittelen pilke silmäkulmassa 😉 Silti olen oma itseni ja kerron rehellisesti elämästäni ja ajatuksistani.

Perus Iphone kuva, yritystä täynnä olevalla siihteri bimbo/bambi ilmeellä 😉 ”olen oikeasti pätevä”!!

Noh, postin jälkeen suuntasin ylelliseen Sprüngli kahvilaan istuskelee mummojen kanssa. Käyn siellä ainoastaan tämän leivoksen vuoksi:

 
Tänään lähdin Goose:lla liikenteeseen, koska oli niin kylmä (onneks pääsee kohta lämpimään). Takin alta löytyi tämmöinen setti:
 

 
Polo garage
Zara
Louis Vuitton
Cartier
 
..ja vähän hassuttelua..
 

 
C u later murut..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä