Kuvat Kriselda

 

Tiedättekö missä on stadin parhaimmat ranskalaiset? -Kämpissä!

Ollaan frendin kaa just menossa Kämpin nurkkappöytään syömään niitä. Ihanaa viikonloppua kaikille.

Mitä mieltä olette tästä lookista? 🙂 Minusta tämä on aivan ihana. Noi hiukset <3 ja toi collari (topshop)! Oli huippu kuvauspäivä eilen Nelly.comin kanssa. Päivä oli pitkä, mutta en tiedä uskallanko edes sanoa ääneen sitä, kuinka siistiä on tehdä duunia ihmisten kanssa, joiden kanssa työnteko ei tunnu työnteolta. Sairaan hauska päivä eilen!

xx Didem

Nahkarotsi & kengät / Zara
Mekko / &Other Stories

 

 

Olen tuijottanut tunnin tuollaista vilkkuvaa Thai massage OPEN kylttiä täältä Kuuman ikkunasta. Apulannan Valot pimeyksien reunalla soi napeissa. Hyvä biisi! Joku jumitus päällä, kun en keksi mitään järkevää kirjoitettavaa. Minulla on sellainen daydreaming 24/7 vaihe päällä. Olen myös kauhistellut kerrostalojen ikkunoita, kuinka likaisia ne ovat ja kuinka paskaset varmaan omatkin ikkunat on auringon valossa 😀 Myös tuo antikvariaatti tässä vastapäätä tuntuu tällä hetkellä houkuttavammalta ajatukselta kuin kirjoittaminen. Voisin vain piiloutua ja unohtua sinne vanhojen kirjojen keskelle hetkeksi. Analysoin päässäni paljon asioita ja ylianalysointi vie aika paljon energiaa. Miksei voisi vaan olla miettimättä liikaa kaikkia asioita. Niin turhaa ajanhukkaa.

Huomenna kuvataan aamusta iltaan yhtä kivaa kamppista. Koska kuvauksiin pitää aina tulla puhtailla hiuksilla, niin ehdotin systerille saunomista Löylyssä tänään. Haistan jo savusaunan tuoksun! Rakastan kuvauspäiviä. Se tunne, kun joku harjaa hiukseni ja sipaisee poskipunaa siveltimellä on niin terapeuttista ja rentouttavaa. Meinaan aina nukahtaa siihen meikkituoliin. Olen yleensä se tyyppi, joka ei jaksa puhua meikin aikana, vaan istun ennemmin hiljaa. Kiva varmaan sille meikkaajalle, kun yksi tulee sinne torkahtelee 😀

Hei minä lähden muuten kesällä katsomaan Eminemiä Tukholmaan. Ainoa artisti, jota oikeasti fanitan vielä näin aikuisiässä. Niin nerokas sanoittaja. Olen muutenkin alkanut suunittelemaan tulevaa kevättä ja kesää. Kivaa puuhaa! Ajattelin myös tehdä vähän muutoksia kotiin pienillä elementeillä. Voisin kuvaa teille vaatehuoneeni? En muista, että olisin koskaan kuvannut sitä..en ainakaan löytänyt sellaista postausta, kun selasin blogiani. Kyseessä on ihan normihuone, josta olen vain tehnyt vaatehuoneen. Jos kiinnostusta löytyy, niin samalla kun laitan kotia uuteen järjestykseen, niin voisin nappaa kuvia vaatteiden järjestyksestä, kengistä ja laukuista.

Haha..jumitus katosi jonnekkin tässä tekstin loppuvaiheessa, eikä antikvariaattiin piiloutuminen tunnu enää yhtä houkuttelevalta ajatukselta kuin vielä pari tuntia sitten. Parempi näin! Tällaista materiaalia syntyy silloin kun pää lyö tyhjää. Frendi tuli moikkaa mua tähän Kuumaan, niin palataan myöhemmin. Ensi kerralla toivottavasti on jotain järkevämpää sanottavaa.

xx Didem