Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Onko oman blogin perustaminen myöhäistä? It-tyttö Sofi Fahrman vastaa

19.12.2017

Ruotsalainen it-tyttö Sofi Fahrman, 39, on Tukholman ensimmäisiä somepioneereja. Ruotsin Ellessäkin työskennellyt Sofi antaa parhaan vinkkinsä blogiuraa aloittavalle.

”Kun 10 vuotta sitten aloitin pitkän harkinnan jälkeen bloggaamisen, luulin olevani auttamattomasti myöhässä”, herttainen Sofi Fahrman kertoo.

Vuonna 2007 kilpailu oli kovin pientä nykypäivään verrattuna.

”Jos nyt aloittaa bloggaajana tai somepersoonana, koko paketti pitää olla loppuun asti mietitty ja brändätty. Toiminta on ammattimaistunut niin paljon.”

Ruotsin Ellessäkin työskennellyt Sofi antaa parhaan vinkkinsä blogiuraa aloittavalle.

”Liittoudu muiden kanssa. Yksin ei pärjää enää kukaan. Verkostosi täytyy olla vahva ja hyvä.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sofi on itsekin vauhdittanut uraansa liittoutumalla kahden tanskalaiskollegan – Anine Bingin ja Pernille Teisbaekin – kanssa. Viime vuonna hän perusti heidän kanssaan The You Way 
-lehden.

New Yorkissa ja Sveitsissä asunut Sofi on miljardöörimiehestään erottuaan palannut Tukholmaan tyttärensä Lilyn, 4, kanssa. Sofin tärkein vinkki liittyykin somepersoonan yksityisyyteen.

”Älä missään nimessä kerro itsestäsi kaikkea vaan vaali itsellesi arvokkaita asioita. Kun seurustelin vuosia lapseni isän kanssa, en koskaan julkaissut hänestä kuvia somessa.”

Alun perin Sofi ei postannut kuvia lapsestaankaan. Nyt hän on höllännyt sen verran, että teki Ellokselle kampanjan, jossa hän esiintyy yhdessä Lilyn kanssa.

Lue myös:

Blogitähti Isabella Löwengrip paljastaa 6 kauneusvinkkiään

Janne Naakka: ”Viimeisin innostukseni on meikkaaminen”

Oletko sinäkin väsynyt suorittamiseen somessa?

 

Teksti
Kuva Escada
Tilaa Elle

Seuraa Elleä