Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Bloggaajat suosittelevat: meikkivoiteet, joita haluat testata

10.08.2018

Viisi tuttua bloggaajaa vinkkaavat Ellelle meikkivoidesuosikkinsa.

Tyylibloggaaja Pia Dahlman:

Lumene Blur-meikkivoide

“En pidä mattaisista meikkivoiteista, vaan haluan, että iho jää freesin ja vähän kiiltävän näköiseksi. Haluan myös hieman peittävyyttä, mutten liian paksua pakkelikerrosta. Lumenen Blur -meikkivoide tekee kaiken ja vielä enemmän. Ollut pitkään yksi suosikeistani, jota käytän sekä arkeen, että juhlaan. Toinen suosikkini on Armanin Luminous Silk -meikkivoide, joka levittyy kuin unelma ja jättää ihon ihanan hehkuvaksi.”

Muotitoimittaja ja bloggaaja Johanna Piispa:

Giorgio Armanin Maestro Fusion Makeup -meikkivoide

”Meikkivoidetta annostellaan pipetillä ja sen koostumus on nestemäistä. Jo muutama pisara riittää koko kasvoille, mikä tuntuu alkuun hämmästyttävältä. Meikkivoide tuntuu ja näyttää hyvin luonnolliselta ja jättää iholle mattapinnan.”


Muotibloggaaja Metti Forssell:

Yves Saint Laurent Touche Eclat Easy Glow Foundation -meikkivoide

”Suosikkimeikkivoiteeni on YSL:n Touche Eclat Easy Glow Foundation. Tykkään kevyistä ja luonnollisen lopputuloksen antavista meikkivoiteista, jotka eivät jätä pakkelimaista ja paksua kerrosta kasvoille. Tällä meikkivoiteella saa kasvoilleen todella kauniin ja kesäisen hehkun.”

Kauneusbloggaaja Miia Ezen:

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make Up -meikkivoide

”Kun teen juhlameikkejä asiakkaalle, käytän kolmea eri vaihtoehtoa. Aikuiselle naiselle Makeup Foreverin Water Blend, kuivalle iholle Make Up Storen Sculpt Excellence foundation ja rasvaiselle iholle Estée Lauder Double Wear -meikkivoide. Uusin ihastukseni on Elizabeth Ardenin Flawless Finish Perfectly Nude -meikkivoide, joka tekee ihosta upean kuulaan ja kosteutetun. Se sopii erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle ja peittää juuri sopivasti kaikki ihon virheet. Itse käytän sekaihollani ja vahvasti t-alueelta rasvoittuvalla iholla Estée Lauderin Double Wear -meikkivoidetta ja se on oikeasti ainoa meikkivoide, joka pysyy ihotyypilläni koko päivän.”

Muotibloggaaja ja malli Sofia Ruutu:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow UV Primer SPF 30 -meikinpohjustaja

”Käytän meikkivoidetta tosi harvoin, mutta suojaan aina ihoa primerillä, jossa on uv-suoja. Lempituotteeni on Lumenen Invisible Illumination Instant Glow UV Primer. Siinä on suojakerroin 30 ja tuote jättää iholle kauniin heleän kuullon.”

Lue myös:

Testasimme viisi luonnonkosmetiikan meikkivoidetta

Hyvä ja halpa meikkivoide – tässä parhaat alle 10 eurolla

Aurinkovoide, joka toimii myös meikin alla – tässä viisi suosikkiamme

Cosmopolitan: 5 askelta täydellisen meikkivoiteen löytämiseen

 

Kuvat Fabian Björk, bloggaajien omat arkistot ja valmistajat.
Koonnut Johanna Piispa
Tilaa Elle

Seuraa Elleä