Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Anna Puu uran käännekohdan edessä: ”On alkanut tuntua siltä, että elämässä pitää olla muutakin”

15.06.2018

Anna Puu ei ole koskaan antanut käytännön syiden olla este suunnanmuutoksille. Hän kertoo sekoittaneensa pakkaa tarpeeksi yksityiselämässä; nyt on aika miettiä uudelleen musiikin tekoa ja keikkailua.

Anna Puustjärvi kertoo Ellen haastattelussa siitä, miten ei ole koskaan antanut käytännön syiden olla este suunnanmuutoksille yksityiselämässä: hän on muuttanut ulkomaille ilman asuntoa, tehnyt nopean avioeropäätöksen ja saanut lapsen uran kannalta epäotollisimpana hetkenä.

”En tykkää korkeisiin paikkoihin kiipeämisestä tai kovasta vauhdista, vaan olen ennemmin henkinen hurjapää. Teen aika äkkivääriä päätöksiä.”

Joskus päätökset ovat olleet epäreiluja läheisille.

”Olen vain ilmoittanut, että minusta tuntuu nyt tältä enkä usko, että pystyn enää muuttamaan mieltäni. Tapani tehdä isoja päätöksiä toisilta kysymättä on tosi pahasti ristiriidassa empaattisuuteni kanssa. Poden jälkeenpäin syyllisyyttä, jos olen päätöksilläni satuttanut toista.”

Anna kertoo, että seuraava suunnanmuutos tulee liittymään hänen työhönsä.

”Olen tehnyt samaa kohta kymmenen vuotta: Teen levyn ja keikkailen. Teen uuden levyn ja keikkailen. On alkanut tuntua siltä, että elämässä pitää olla muutakin.”

Musiikin tekoa hän ei usko lopettavansa koskaan, mutta se, miten hän tulee sitä tekemään, on vielä auki. Ainakin Anna aikoo jatkossa keikkailla jatkossa aiempaa vähemmän mutta laadukkaammin. Sen hän todisti perumalla kaikki muut kesän esiinytymiset paitsi Flow-festivaalin keikan. Keikka kantaa nimeä  ’The Intergalactic Love Odyssey’.

”Olen sekoittanut pakkaa yksityiselämässä tarpeeksi – nyt on vuorossa työelämä. Tiedän, että joudun tekemään isoja päätöksiä.”

Kurkkaa videolta Annan kuvausten kulisseihin:

Lue koko juttu 13.6. ilmestyneestä Ellestä.

Lue myös:

Vesta Burman: ”Haluan tehdä lauluja, jotka eivät ole arvoituksia”

Näin Carla Ahonius käänsi koulukiusaamisen voimavaraksi

Antti Tuisku: ”Pelkäsin, että olen oikeasti perseestä”

Teksti
Kuvat Jonas Lundqvist
Tyyli Anna Komonen
Video Valtteri Sandberg
Tilaa Elle

Seuraa Elleä