Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mistä tykkäsit, mistä et? Anna palautetta ja voit voittaa!

11.09.2018

Palkintona Dolce & Gabbana The Only One -tuoksu (EdP 50 ml), jonka arvioitu kuluttajahinta on 100 e. Jännittävässä tuoksussa yhdistyvät orvokki ja kahvi, ja se on yhtä aikaa kirpeä, kukkainen ja lämmin.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka palkintona 100 euron arvoinen hajuvesi. Arvonta suoritetaan 19.10.2018 ja siihen osallistuvat kaikki 18.10.2018 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Oy:n lehdissä tai internetsivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Oy. Fokus Media Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Fokus Media Finland Oy:n asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai 020 7354 130.

Viime kuun palkinnon voitti Johanna Heiskanen.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä